Gränsö Slott
Våra paket

Paket, Nyheter / 14 mars 2023

Tvånätterspaket med en supé

Från 2 790 SEK*
Per gäst

Vårt tvånätterspaket är perfekt för dig som vill äta något lättare på ankomstdagen och lyxa till det med en trerätters supé dag två.

Checka in i ditt lyxiga rum med egen terrass, koppla av i varma källor i vår Spalounge med olika pooler, ta ett kallbad efter bastun i vårt flytande Beachhouse. Om du önskar, beställ till en enklare lunch eller middag från vår spa & lobbybar.

Er trerätters supé serveras i slottet den andra kvällen, du komponerar själv din meny från vår à la carte. Frukost ingår båda dagarna.

Skräddarsy din upplevelse genom att välja till det som passar just dig ur vår tillvalslista – ett glas bubbel på rummet när du checkat in ger lite extra lyxkänsla.

Boka till sköna spabehandlingar gör du separat via vår spareception, tel 0490-824 30, epost: spa@granso.se

Behandlingar: se Spabehandlingar Gränsö Slott

Vänligen notera:
Barn mellan 5-12 år är välkomna i vårt spa fram till 17:00 söndgar – torsdagar. Under fredagar och lördagar har vi 13-års gräns i vårt spa.
Under vecka 28-32 råder 13-års gräns i spat dagligen. Under denna period är barn mellan 5-12 år välkomna att använda vår Infinity Pool mellan 09:00 – 17:00 och barn i alla åldrar är välkommen att använda poolen i vårt Gårdshotell.

Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön

Paketet inkluderar
• Slottsfrukost
• Tre rätters supé dag 2
• Fri tillgång till spalounge

BOKA PAKETET HÄR

* Varierande pris beroende på veckodag och säsong.

För dig som önskar en mer avslappnande spavistelse rekommenderar vi att boka under vardagar. På vardagar kan du njuta av en lugnare atmosfär i vår restaurang samt spa. Välkommen att uppleva ro och avkoppling hos oss!

Gränsö Slott - Spa

Unna dig något gott
Spa & Lobbybar

Spa- och lobbybaren serverar goda, lätta rätter. Här kan du slå dig ner i badrocken och njuta av god mat och goda drycker. Spa-baren ligger i direkt anslutning till relaxen. Du beställer och slår dig ner i badrocken. Se meny, klicka nedan (pdf).

Se meny

Gränsö Slott
Ostkustens Pärla

Läs mer
Gränsö Slott Västervik

Gränsö Slott
Välj bokning

Hotellpaket

Välj något av våra utvalda paket och erbjudanden och sätt guldkant på din vistelse hos oss. Dessa är noga utvalda för att ge dig en unik upplevelse på Gränsö Slott. Vänligen kontakta oss via e-post eller telefon om någon i sällskapet önskar specialkost eller har några allergier.

Boende

Gränsö Slott är en familjeägd anläggning direkt vid havet i den charmiga skärgårdsstaden Västervik. Tillsammans med fantastiska medarbetare ser vi till att våra gäster har det bra och njuter av sin vistelse – oavsett tillfälle. Välkommen att boka ditt boende här.

Restaurang

Våra menyer på Gränsö Slotts restaurang i Västervik är modernt klassiska. Det är matlagning från grunden, på bra råvaror från lokala och företrädesvis svenska producenter.

Välkommen att boka bord på tel. 0490-824 27 vardagar kl. 13-16 eller via mail hovmastare@granso.se

Du kan boka frukost eller Afternoon tea online här

 

Spa & Behandlingar

Alla hotellgäster och dagspagäster har tillgång till hela Gränsös Spalounge inklusive flytande Beachhouse. Här finns relax, ångbastu, torrbastu, isländsk källa, åtta olika tempererade pooler, källor och spabad. Dessutom ett spaorangeri där du kan njuta av lätta rätter och något gott att dricka. Komplettera med sköna spabehandlingar.

Bäst är att boka dagspa och behandlingar på mail spa@granso.se. Du kan också ringa 0490-824 30 och knappval 5 för att komma till spareceptionen. Ibland är det svårt att nå oss. Lämna gärna meddelande att du vill bli uppringd så ringer vi tillbaka så snart vi kan.

 

Konferens & event

När du vill sätta guldkant på din konferens eller ditt event är Gränsö Slott bästa valet. Hela Spaloungen inklusive vårt läckra Beachhouse ingår för deltagare som övernattar. Oslagbar miljö – direkt vid havet.

Marie-Louise Lindahl hjälper dig, svarar på alla frågor och är din kontakt från förfrågan ända fram till genomförandet av ditt möte. Kontakta Marie-Louise på på tel. 0490-824 31 eller e-post ml@granso.se.

Fest & bröllop

Gränsö Slott är ett av Sveriges och Smålands populäraste slott för fest och bröllop. När det finns något viktigt att fira, från dop, födelsedagar och bemärkelsedagar, bröllop, silverbröllop, förlovning, årsdagar, examen – till alla slags fester för släkt och vänner är Gränsö Slott en passande miljö.

Vår fest- och bröllopskoordinator hjälper dig med alla detaljer kring just ditt arrangemang. För mer information och bokning, kontakta Rebecka Ponton på tel. 0490-824 27 eller e-post brollop@granso.se.