Magisk och vacker skärgårdsled
Vandra på Gränsö

Här hittar du och kan läsa vår Vandringsbroschyr

Skärgårdsreservatet Gränsö är en halvö, fem km lång och en knapp km bred, mellan stad och öarna. Runt halvön finns en 12 km lång vandringsled utmed havet och med magiska vyer. Leden kan gås i korta eller långa etapper.

Gränsö slott har tagit fram en Vandringskarta med fyra olika förslag med kartor på hur du kan vandra och promenera i den fantastiska miljön på Gränsö. Vandra en hel dag eller gå vår upplevelsepromenad runt vår egen ö på slottsområdet, Ekholmen.

Nyhet

– vi har tagit fram ett härligt Vandringspaket för dig som vill ut i naturen och samtidigt njuta på slottet.

Läs mer

Vandringskartan - klicka och bläddra

Vandringskartan ger dig fyra olika tips på vandringar på leden. Från korta promenader till halvdagsturer på hela leden, med magiska vyer. Du börjar och slutar vid slottet.

Klicka och bläddra i broschyren. Den finns att hämta gratis i Lobbyn på Gränsö.

Vandringspaket med lyxigt boende på Gränsö

Vandra och bo på slottet

Efter att ha hämtat din vandringssäck så vandrar du valfritt på skärgårdsleden, vi har fyra olika förslag på längder, och njuter av vidunderliga vyer.  Efter vandringen kopplar du av i vårt spa med varma källor, bastu och sköna kallbad. Supé på kvällen, skön sömn i våra härliga rum med balkong eller terrass och stor slottsfrukost på morgonen.

Läs mer

Vandra + dagspa i paket

Vandra och koppla av i varma källor

Du hämtar en vandringssäck med allt du behöver från lobbybaren, lunch och drycker. Efter vandringen kopplar du av i våra varma källor i sparelaxen.

Vandringspaket inklusive dagspa 845:- p p.
Detta ingår: Lån av vandringssäck med lunchpaket, vandringskarta, dagspa inkl lån av badrock, badlakan, spatofflor.

Boka på info@granso.se el tel 0490-82430

Bildgalleri

Gränsö Slott
Ostkustens Pärla

Läs mer
Gränsö Slott Västervik

Gränsö Slott
Välj bokning

Hotellpaket

Välj något av våra utvalda paket och erbjudanden och sätt guldkant på din vistelse hos oss. Dessa är noga utvalda för att ge dig en unik upplevelse på Gränsö Slott. Vänligen kontakta oss via e-post eller telefon om någon i sällskapet önskar specialkost eller har några allergier.

Boende

Gränsö Slott är en familjeägd anläggning direkt vid havet i den charmiga skärgårdsstaden Västervik. Tillsammans med fantastiska medarbetare ser vi till att våra gäster har det bra och njuter av sin vistelse – oavsett tillfälle. Välkommen att boka ditt boende här.

Restaurang

Våra menyer på Gränsö Slotts restaurang i Västervik är modernt klassiska. Det är matlagning från grunden, på bra råvaror från lokala och företrädesvis svenska producenter.

Välkommen att boka bord på tel. 0490-824 27 vardagar kl. 13-16 eller via mail hovmastare@granso.se

Du kan boka frukost eller Afternoon tea online här

 

Spa & Behandlingar

Alla hotellgäster och dagspagäster har tillgång till hela Gränsös Spalounge inklusive flytande Beachhouse. Här finns relax, ångbastu, torrbastu, isländsk källa, åtta olika tempererade pooler, källor och spabad. Dessutom ett spaorangeri där du kan njuta av lätta rätter och något gott att dricka. Komplettera med sköna spabehandlingar.

Bäst är att boka dagspa och behandlingar på mail spa@granso.se. Du kan också ringa 0490-824 30 och knappval 5 för att komma till spareceptionen. Ibland är det svårt att nå oss. Lämna gärna meddelande att du vill bli uppringd så ringer vi tillbaka så snart vi kan.

 

Konferens & event

När du vill sätta guldkant på din konferens eller ditt event är Gränsö Slott bästa valet. Hela Spaloungen inklusive vårt läckra Beachhouse ingår för deltagare som övernattar. Oslagbar miljö – direkt vid havet.

Marie-Louise Lindahl hjälper dig, svarar på alla frågor och är din kontakt från förfrågan ända fram till genomförandet av ditt möte. Kontakta Marie-Louise på på tel. 0490-824 31 eller e-post ml@granso.se.

Fest & bröllop

Gränsö Slott är ett av Sveriges och Smålands populäraste slott för fest och bröllop. När det finns något viktigt att fira, från dop, födelsedagar och bemärkelsedagar, bröllop, silverbröllop, förlovning, årsdagar, examen – till alla slags fester för släkt och vänner är Gränsö Slott en passande miljö.

Vår fest- och bröllopskoordinator hjälper dig med alla detaljer kring just ditt arrangemang. För mer information och bokning, kontakta Rebecka Ponton på tel. 0490-824 27 eller e-post brollop@granso.se.