Sätt guldkant
På din konferens eller ditt event

När du vill sätta guldkant på din konferens eller ditt event är Gränsö Slott bästa valet. Hela Spaloungen inklusive vårt läckra Beachhouse ingår för deltagare som övernattar. Oslagbar miljö – direkt vid havet.

Vi erbjuder avkopplande miljöer, ett slott direkt vid havet, gastronomi med kärlek, lokaler med senaste tekniken och personlig service. Lägg till hela vårt spa för övernattande konferenser. För den som vill ut i skärgårdsnaturen finns en 12 km härlig led runt hela halvön, som kan gås eller springas i korta eller längre etapper.

Vakna med havet
utanför fönstret

Gränsö Slott Spa & Hotell i Västervik har lokaler för alla slags möten – från det lilla styrelsemötet upp till kongresser för 600 personer. Boka genom att kontakta Marie-Louise på nedan kontaktuppgifter.

Erbjudanden på konferens på Gränsö i april

Vi har fått vårkänslor på slottet och har fina erbjudanden för dig som bokar konferens hos oss i april!

Vid bokning av övernattande konferens får ni 500kr i rabatt per person,
konferenspaketet inklusive tillgång till spa och slottsfrukost.

Vid bokning av dagkonferens i april bjuder vi även på dagspa i samband med konferensen.

Ta med dig medarbetarna och konferera i vackra miljöer innan ni njuter av en avkopplande eftermiddag i vår spa- och relaxavdelning.

Boka via mail, ml@granso.se, eller 0490-82431.

 

Företagare – belöna dina medabetare med en upplevelse

Gränsös presentkort gäller till allt på Gränsö.

Du väljer själv ett belopp och sedan kan medarbetare själva bestämma om de vill utnyttja kortet till t ex våra populära stora slottsfrukostar, ett dagspa eller i någon av våra restauranger.

Boka på info@granso.se eller tel 0490-82430.

Presentkorten kommer som ett vackert designat kort i ett tjockt fint kuvert som ger extra intryck.

Marie-Louise Lindahl hanterar övergripande alla företagets event på Gränsö. Från konferenser till stora arenaevent där föreläsningar och utställningar fyller hela området. Wallenbergstiftelsen använder Gränsö som Research Arena för sitt stora WASP VARA-projekt. Här hålls Tillväxtdagen i Tjust och Tjustgalan varje år, liksom Sveriges största Brand & Räddningsmässa.

Gränsö Slott - Fest och bröllop

Slottets konferenspaket

Vi har gjort det enkelt och tydligt för dig och paketerat konferensen här nedan. Självklart så skräddarsyr vi er konferens enligt era egna önskemål.

Du konfererar i effektiva lokaler och kopplar av i slottets ombonade salonger. Efter konferensen har du fri tillgång till Spaloungen med fem varma källor, tre bastur och stor utepool. Missa inte mysiga Isländska källan, t ex. På rummen finns badrock & tofflor, kaffe/the och drycker i minibar.

Du har balkong eller terrass med vy direkt mot havet eller mot en vacker designträdgård. I den stora lobbyn finns sköna soffor, en lobbybar, tidningar och böcker. Vi rekommenderar en promenad eller joggingtur på leden med skärgårdsutsikt, leden börjar vid slottet och kan gås eller springas i etapper, hela turen är 12 km.

Vänligen kontakta oss för bokning eller mer information.

Dagkonferens

Inget som stör, en vacker miljö, effektiva lokaler och slottets salonger för förmiddagskaffe och eftermiddagskaffe. Lunchen serveras i vackra Orangeriet. Att komma ifrån den egna arbetsplatsen, ut till Gränsö kan betyda mycket för dynamiken i arbetslaget. Här erbjuder vi ostördhet i vackra, effektiva lokaler och all den service ni behöver. Många av våra gäster uppskattar särskilt att kunna använda våra salonger och sköna soffor för grupparbeten. Lunchen är alltid bordsserverad, för och varmrätt, samt kaffe med kaka.

Vänligen kontakta oss för bokning eller mer information.

Kick off och Teambuilding

Aktiviteter med arbetskamrater

Gränsö ligger direkt vid havet i en vidunderlig skärgårdsmiljö med korta och långa vandringsleder utmed klippor och hav. Gränsö är också en arenamiljö med bryggor, parker, spa, restauranger och vår del av ostkustens största eventlokal, Magasinet.

Här några exempel på aktiviteter som svetsar samman din grupp.

  • Vandring utmed klipporna med matsäck. Ni får kartor med beskrivning av det ni ser och upplever på vägen, ryggsäck med lunch eller smårätter, frukt, kaffe/the.
  • Vinprovning. Vår sommelier och förste hovmästare tar er med på en vinresa och ni får lära er mer om specifika viner och vindistrikt och hur vin smakar olika beroende på mat och tilltugg.

Bildgalleri

Konferensförfrågan

Skicka oss din förfrågan så tar vi omgående kontakt med dig. Ange önskade dagar och gärna antal personer samt om ni har några särskilda önskemål. Du kan också tala direkt med vår konferensansvarige Marie-Louise Lindahl på tel. 0490-824 31 eller e-post ml@granso.se. Marie-Louise hjälper dig, svarar på alla frågor och är din kontakt från förfrågan ända fram till genomförandet av ditt möte.

Gränsö Slott
Ostkustens Pärla

Läs mer
Gränsö Slott Västervik

Gränsö Slott
Välj bokning

Hotellpaket

Välj något av våra utvalda paket och erbjudanden och sätt guldkant på din vistelse hos oss. Dessa är noga utvalda för att ge dig en unik upplevelse på Gränsö Slott. Vänligen kontakta oss via e-post eller telefon om någon i sällskapet önskar specialkost eller har några allergier.

Boende

Gränsö Slott är en familjeägd anläggning direkt vid havet i den charmiga skärgårdsstaden Västervik. Tillsammans med fantastiska medarbetare ser vi till att våra gäster har det bra och njuter av sin vistelse – oavsett tillfälle. Välkommen att boka ditt boende här.

Restaurang

Våra menyer på Gränsö Slotts restaurang i Västervik är modernt klassiska. Det är matlagning från grunden, på bra råvaror från lokala och företrädesvis svenska producenter.

Välkommen att boka bord på tel. 0490-824 27 vardagar kl. 13-16 eller via mail hovmastare@granso.se

Du kan boka frukost eller Afternoon tea online här

 

Spa & Behandlingar

Alla hotellgäster och dagspagäster har tillgång till hela Gränsös Spalounge inklusive flytande Beachhouse. Här finns relax, ångbastu, torrbastu, isländsk källa, åtta olika tempererade pooler, källor och spabad. Dessutom ett spaorangeri där du kan njuta av lätta rätter och något gott att dricka. Komplettera med sköna spabehandlingar.

Bäst är att boka dagspa och behandlingar på mail spa@granso.se. Du kan också ringa 0490-824 30 och knappval 5 för att komma till spareceptionen. Ibland är det svårt att nå oss. Lämna gärna meddelande att du vill bli uppringd så ringer vi tillbaka så snart vi kan.

 

Konferens & event

När du vill sätta guldkant på din konferens eller ditt event är Gränsö Slott bästa valet. Hela Spaloungen inklusive vårt läckra Beachhouse ingår för deltagare som övernattar. Oslagbar miljö – direkt vid havet.

Marie-Louise Lindahl hjälper dig, svarar på alla frågor och är din kontakt från förfrågan ända fram till genomförandet av ditt möte. Kontakta Marie-Louise på på tel. 0490-824 31 eller e-post ml@granso.se.

Fest & bröllop

Gränsö Slott är ett av Sveriges och Smålands populäraste slott för fest och bröllop. När det finns något viktigt att fira, från dop, födelsedagar och bemärkelsedagar, bröllop, silverbröllop, förlovning, årsdagar, examen – till alla slags fester för släkt och vänner är Gränsö Slott en passande miljö.

Vår fest- och bröllopskoordinator hjälper dig med alla detaljer kring just ditt arrangemang. För mer information och bokning, kontakta Rebecka Ponton på tel. 0490-824 27 eller e-post brollop@granso.se.