Nu bygger vi dubbelt så stort spa...
...fyra nya varma pooler, inne och ute...
Ny stor infinitypool byggs intill isländska källan...
Dubbelt så stor avskild relax...
Allt klart i april/maj 2018...

Spa på Gränsö Slott, vid Smålands vackraste havsmiljö

Gränsö slotts Spa erbjuder en rad nya upplevelser; pooler, flera olika bastu, isländsk källa och ett Sinnenas rum. Vi har även ett toppmodernt gym. Komplettera med sköna spabehandlingar. Gränsö slotts spa ligger direkt vid havet i Västervik, ostkustens pärla.

Alla hotellgäster och dagspagäster har tillgång till Gränsös härliga spaanläggning och sparelax samt gym. Här hittar du en tempererad inomhuspool, en kallpol och en jaccuzzi inomhus. Samt en tropisk regndusch, torrbastu, ångbastu och ett Sinnenas Rum, där du kan koppla av i vilstolar med egna hörlurar och skön musik.

Barn mellan 3-upp till 12 år är tillåtna i spa fram till kl 17. Barn under 3 år kan vi tyvärr inte ta emot inne i sparelaxen.

OBS!

Under perioden 4 september tom slutet av april byggs Gränsö slotts spa-avdelning ut. Gäster kommer att få fler attraktioner, bassänger och större relax. Fr.o.m. 5/3 t.o.m. 29/3 är vår Relax-avdelning helt stängd för totalrenovering. Våra spa-terapeuter finns dock till förfogande under hela perioden för samtliga Spa-behandlingar.

Vi ber om förståelse för eventuella olägenheter under tiden vi jobbar för att skapa ännu bättre upplevelser för er gäster.

Dagspa Gränsö Slott

Koppla av med ett dagspa på Gränsö slott. Njut av pooler, tre olika bastu, vårt Beachhouse och vår heta isländska källa utomhus.

Ny sparelax byggs på Gränsö

Nu bygger vi ut Gränsös sparelax. 25 miljoner kronor investeras. Klart i april.