Nu bygger vi dubbelt så stort spa...
...fyra nya varma pooler, inne och ute...
Ny stor infinitypool byggs intill isländska källan...
Dubbelt så stor avskild relax...
Allt klart i april/maj 2018...

Spa och Relax med nya upplevelser

Gränsö slotts Spa och Relax erbjuder en rad upplevelser; pooler, flera olika bastu, isländsk källa och ett Sinnenas rum. Vi har även ett toppmodernt gym med olika maskiner och lösa vikter. Ingår i Dagspa och boende. Komplettera med sköna behandlingar som bokas separat.

Alla hotellgäster och dagspagäster har tillgång till Gränsös härliga Spa och Relax samt gym. Här hittar du en tempererad inomhuspool, en kallpol och en jaccuzzi inomhus. Samt en tropisk regndusch, torrbastu, ångbastu och ett Sinnenas Rum, där du kan koppla av i vilstolar med egna hörlurar och skön musik.

OBS!

Under perioden 4 september tom slutet av april byggs Gränsö slotts spadel ut. Gäster kommer att få fler attraktioner, bassänger och större relax. Under byggtiden kommer gäster att ha tillgång till alla befintliga delar, dock kommer arbeten att pågå utomhus kl 07-16 veckodagar och den avgränsade byggplatsen begränsar delvis utsikterna.

Vi ber om förståelse för eventuella olägenheter under tiden vi jobbar för att skapa ännu bättre upplevelser för er gäster.

Dagspa Gränsö Slott

Koppla av med ett dagspa på Gränsö slott. Njut av pooler, tre olika bastu, vårt Beachhouse och vår heta isländska källa utomhus.

Ny sparelax byggs på Gränsö

Nu bygger vi ut Gränsös sparelax. 25 miljoner kronor investeras i etapper.