À la carte meny
(Du kan också ladda ner menyn som pdf här)
BOKA BORD
FÖRRÄTTER | 205:-
PIPERS GRÄDDIGA KRÄFTSOPPA
Kräftstjärtar, krondill, fänkål, morot
CITRONGLASERAD ABORRE
Gravad och rökt tomat, kålrabbi, pepparrot, dill
GRAVAT ÄLGINNANLÅR
Karl-Johansvamp, Gotlandsbeta, sveciaost, pumpa, krispig potatis
RÖKT GOTLANDSBETA
Getost, kantareller, pepparrot, honung
VARMRÄTTER | 395:-
KRYDDBAKAD HJORT
Trattkantarell, canneloni, jordärtskocka, Karl-Johansvamp, silverlök
HALSTRAD FJÄLLRÖDING
Krondillsemulsion, Rattepotatis, fänkål, citron, grönkål
MJUKBAKAD RAPSGRISKOTLETT
Vildsvinskorv, grönpeppar, enbär, potatiscrème, svart vitlök
STEKT ENTRECÔTE
Bakad silverlök, tomat, madeirasky, hasselbackspotatis, mangold
KARL-JOHANSVAMPS CANNELONI
Jordärtskocka, trattkantarell, sveciaost, rödrot, sojaböna
DESSERT | 195:-
INGEFÄRSBAKAT HÖSTÄPPLE
Kanelglass, havresmul, salt ättikskola, kardemumma, brynt smör
VARIATION PÅ VINBÄR
Svartvinbärssorbet, rårörda röda vinbär, chokladpastej, gräddfilsskum
NYPON OCH MANDEL
Vanilj, kardemumma, mandelflarn, saltrostad Marconamandel
UTVALDA GÅRDSOSTAR
Whiskeykokta aprikoser, rostade nötter, knäcke
VINPAKET | Tre glas 415 :- | Fyra glas 520 :-
“Ett passande glas vin till varje rätt.
Kombinerat för fantastisk smakupplevelse”