À la carte meny
För sällskap på 8 gäster eller fler tas en förbeställning. Vänligen kontakta oss på hovmastare@granso.se
Paketgäster väljer fritt sin trerätters supé ur menyn.
(Du kan också ladda ner menyn som pdf här)
Förrätter 195 ;-
Pipers kräftsoppa med timbal på kräftor och selleri smaksatt med Pernod. Toppas med frisk dill- och äppelsallad
Oxcarpaccio, serveras med riven Allerumsost, confiterad äggula, kapris, syrad silverlök, brynt lökpuré, krassesallad samt krispig potatis
Sikrom serverad med gräslökspannacotta, rågbrödssmul, picklad lök samt potatischips och dillpulver
Rödbetscarpaccio, serveras med riven prosocianoost, konfiterad vitlöksmajonnäs, kapris, syrad silverlök, brynt lökpuré, krassesallad samt krispig potatis
Varmrätt 365 ;-
Ångad lättrimmad torsk serveras med gräddkokt ostronskivling med Cannelinibönor, citron och rosmarin samt kållindad dillpotatis och sotad morot
Stekt ankbröst med rostad kycklingsky smaksatt med trädgårdstimjan, potatis- och gulbetsterrine, brynt lökpuré samt råmarinerade lingon
Stekt ryggbiff med örtbakad konfiterad potatis, morotspuré smaksatt med brynt smör och dragon, rödvinssås och rökt mandel
Nattbakad rotselleri serveras med gräddkokt ostronskivling med Cannelinibönor, citron och rosmarin samt kållindad dillpotatis och sotad morot
Dessert 175 ;-
Körsbärssorbet med havresmul, rommarinerade körsbär, krossade maränger och röd oxalis
Jordgubbspannacotta serveras med vallmokaka, limemousse, jordgubbssirap och rostade mandelflakes
Kompott på portvinskokta päron, mörk chokladcremeux, chokladsmulor samt riven valnöt och honung från Gränsö slottspark
VINPAKET | Tre glas 375 kr
“Ett passande glas vin till varje rätt.
Kombinerat för fantastisk smakupplevelse”