Gränsö Slott - Konferens och event

Hitta din perfekta lokal
För små till riktigt stora möten

På Gränsö erbjuder vi lokaler för alla slags möten, i Magasinet kan 700 personer få plats i biosittning. Vi har också små anpassade loakler för styrelsemöten och alla slags konferenser. Modern teknik finns i alla lokaler du ser här.

Lokaler

Överblick över Gränsö slott

Här kan du se en områdeskarta

Baronen - i slottet

I Baronen sitter du och konfererar i själva slottet. Baronen är en modern möteslokal med all teknik du behöver. Här har du slottets faciliteter utanför dörren. Ditt förmiddagskaffe serveras i de vackra salongerna och din lunch i Orangeriet. Salongerna med sköna soffgrupper är perfekta som grupprum.

Sparre

Sparre i slottet är perfekt för upp till 12 personer. Lokalen tar upp till 12 personer och har all nödvändig teknik. Här har du slottets faciliteter utanför dörren. Ditt förmiddagskaffe serveras i de vackra salongerna och din lunch i Orangeriet. Salongerna med sköna soffgrupper är perfekta som grupprum.

Utsikten

 

I Utsikten sitter du i översta våningen i hotelldelen med härlig utsikt över havet och engelska parken. Här sitter du med fördel i styrelsesittning, upp till 28 personer. Här finns också en loungedel med stor soffgrupp vilket gör att du får en hel konferenssvit till ditt förfogande. Lokalen är ljus, modern och vacker. Här finns all modern teknik.

OBS – lokalen ej lämplig fördig som har svårt att gå i trappa!

Slottsherren

 

I Slottsherren sitter du i Strandhotellets lobbydel och konfererar. Styrelsesittning med plats upp till 18 personer. Modern möteslokal med all teknik du behöver. Utanför har du den soliga poolterrassen under sommarhalvåret, att njuta av i pauser.

Nyhet - hela Slottsflygeln för er själva

 

Nu kan konferensgäster boka hela Slottsflygeln för den egna konferensen. Här sitter ni själva, och har flera rum till ert förfogande om ni vill arbeta i grupper. Flygeln ligger i parken ner mot havet och ni har egen buffé för förmiddagskaffe och eftermiddagskaffe. Lunchen serveras uppe i slottet. Lokalen från 1836 är upprustad pietetsfullt. Mycket charm och historia. I den stora vitkalkade ugnen bryggdes all dryck till slottet.

Magasinet - för stora möten

Magasinet är vår största event- och konferenslokal. Den bokas för stora konferenser, mässor, föreläsningar,  jubileer och företagets olika tillställningar. I Magasinet kan upp till 600 personer delta i biosittning. Perfekt för banketter, minimässor och kick off. Även stora föreläsningar. Magasinet är 800 kvadratmeter stor.  Här finns en stor scen, teknik och alla möjligheter för mötesarrangörer.

Festvåningen konferens

I festvåningen dukad för konferens får du den ultimata slottskänslan. I slottets festvåning passar konferenser från 20 upp till 80 deltagare beroende på sittning.

Piperska rummet

Lokal i slottet, intill festsalen, för upp till 12 personer. I Piperska sitter du intill vår vackra festsal. En mindre, intim och avskild lokal med vår unika kolonnkakelugn från 1700-talet som blickfång. Här finns all teknik tillgänglig för dig.

Stallet - med rustik charm

Stallet är en fantastisk, rustik och mycket charmig lokal med rymd, öppen upp i taknock. Här finns egen scen, och gott om plats för upp till 80 personer i biosittning. Fungerar för den lite större konferensen, även i U-sittning. Likväl som för en egen trivsam bankett med buffé för företagets events.

Bildgalleri

Konferensförfrågan

Skicka oss din förfrågan så tar vi omgående kontakt med dig. Ange önskade dagar och gärna antal personer samt om ni har några särskilda önskemål. Du kan också tala direkt med vår konferensansvarige Marie-Louise Lindahl på tel. 0490-824 31 eller e-post ml@granso.se. Marie-Louise hjälper dig, svarar på alla frågor och är din kontakt från förfrågan ända fram till genomförandet av ditt möte.

Gränsö Slott
Ostkustens Pärla

Läs mer
Gränsö Slott Västervik

Gränsö Slott
Välj bokning

Hotellpaket

Välj något av våra utvalda paket och erbjudanden och sätt guldkant på din vistelse hos oss. Dessa är noga utvalda för att ge dig en unik upplevelse på Gränsö Slott. Vänligen kontakta oss via e-post eller telefon om någon i sällskapet önskar specialkost eller har några allergier.

Boende

Gränsö Slott är en familjeägd anläggning direkt vid havet i den charmiga skärgårdsstaden Västervik. Tillsammans med fantastiska medarbetare ser vi till att våra gäster har det bra och njuter av sin vistelse – oavsett tillfälle. Välkommen att boka ditt boende här.

Restaurang

Våra menyer på Gränsö Slotts restaurang i Västervik är modernt klassiska. Det är matlagning från grunden, på bra råvaror från lokala och företrädesvis svenska producenter.

Välkommen att boka bord på tel. 0490-824 27 vardagar kl. 13-16 eller via mail hovmastare@granso.se

Du kan boka frukost eller Afternoon tea online här

 

Spa & Behandlingar

Alla hotellgäster och dagspagäster har tillgång till hela Gränsös Spalounge inklusive flytande Beachhouse. Här finns relax, ångbastu, torrbastu, isländsk källa, åtta olika tempererade pooler, källor och spabad. Dessutom ett spaorangeri där du kan njuta av lätta rätter och något gott att dricka. Komplettera med sköna spabehandlingar.

Bäst är att boka dagspa och behandlingar på mail spa@granso.se. Du kan också ringa 0490-824 30 och knappval 5 för att komma till spareceptionen. Ibland är det svårt att nå oss. Lämna gärna meddelande att du vill bli uppringd så ringer vi tillbaka så snart vi kan.

 

Konferens & event

När du vill sätta guldkant på din konferens eller ditt event är Gränsö Slott bästa valet. Hela Spaloungen inklusive vårt läckra Beachhouse ingår för deltagare som övernattar. Oslagbar miljö – direkt vid havet.

Marie-Louise Lindahl hjälper dig, svarar på alla frågor och är din kontakt från förfrågan ända fram till genomförandet av ditt möte. Kontakta Marie-Louise på på tel. 0490-824 31 eller e-post ml@granso.se.

Fest & bröllop

Gränsö Slott är ett av Sveriges och Smålands populäraste slott för fest och bröllop. När det finns något viktigt att fira, från dop, födelsedagar och bemärkelsedagar, bröllop, silverbröllop, förlovning, årsdagar, examen – till alla slags fester för släkt och vänner är Gränsö Slott en passande miljö.

Vår fest- och bröllopskoordinator hjälper dig med alla detaljer kring just ditt arrangemang. För mer information och bokning, kontakta Rebecka Ponton på tel. 0490-824 27 eller e-post brollop@granso.se.