Gränsö Slott
Våra paket

Kalender, Nyheter, Paket / 24 maj 2024

Kräftskivan på Gränsö Slott – 9 augusti

Nu bjuder vi in till Årets roligaste fest

Det uppvärmda havet glittrar, kvällen är vacker och månen är stor och gul. Vi dukar långbord på nya bryggdäcket med magiska vyer. Här bjuds du dignande fat med svenska kräftor, bröd och kryddig ost.

Alla kräft- och festälskare är välkomna. Och gott blir det.

Ett dignande fat med ett halvt kilo kräftor per person i ditt sällskap ställs fram. Plus klassiska tillbehör som kryddost, kantareller, paj, nybakat bröd m m. Du och ditt sällskap kan också beställa extra kräftor per kilo där ni sitter till bords av vår personal.

Vi skapar stämning med kulörta lyktor och festlig dukning, du får ett häfte med snapsvisor, hatt och haklapp.

Kräfthovmästare Mikael And kommer att gå runt vid borden och leda snapsvisorna.

Bästa trubaduren och underhållaren Per Backstad spelar hits du känner igen och bjuder upp till spontandans på bryggan. Sommarvisor och allsång blir det också.

Båtar avgår till och från Gränsö från Skeppsbrokajen.

Bjud med dig vänner, arbetskamrater och grannar. Vi ska ha så kul.

Efterhand presenterar vi nyheter här så kom gärna tillbaka hit då och då under sommaren.

Pris per pers 695:-

(Extra svenska kräftor per kilo: 600:-)

Boka kräftskiva här.
Boka boendepaket inklusive kräftskiva, övernattning, frukost och spa här.

Gränsö Slott
Ostkustens Pärla

Läs mer
Gränsö Slott Västervik

Gränsö Slott
Välj bokning

Hotellpaket

Välj något av våra utvalda paket och erbjudanden och sätt guldkant på din vistelse hos oss. Dessa är noga utvalda för att ge dig en unik upplevelse på Gränsö Slott. Vänligen kontakta oss via e-post eller telefon om någon i sällskapet önskar specialkost eller har några allergier.

Boende

Gränsö Slott är en familjeägd anläggning direkt vid havet i den charmiga skärgårdsstaden Västervik. Tillsammans med fantastiska medarbetare ser vi till att våra gäster har det bra och njuter av sin vistelse – oavsett tillfälle. Välkommen att boka ditt boende här.

Restaurang

Våra menyer på Gränsö Slotts restaurang i Västervik är modernt klassiska. Det är matlagning från grunden, på bra råvaror från lokala och företrädesvis svenska producenter.

Välkommen att boka bord på tel. 0490-824 27 vardagar kl. 13-16 eller via mail hovmastare@granso.se

Du kan boka frukost eller Afternoon tea online här

 

Spa & Behandlingar

Alla hotellgäster och dagspagäster har tillgång till hela Gränsös Spalounge inklusive flytande Beachhouse. Här finns relax, ångbastu, torrbastu, isländsk källa, åtta olika tempererade pooler, källor och spabad. Dessutom ett spaorangeri där du kan njuta av lätta rätter och något gott att dricka. Komplettera med sköna spabehandlingar.

Bäst är att boka dagspa och behandlingar på mail spa@granso.se. Du kan också ringa 0490-824 30 och knappval 5 för att komma till spareceptionen. Ibland är det svårt att nå oss. Lämna gärna meddelande att du vill bli uppringd så ringer vi tillbaka så snart vi kan.

 

Konferens & event

När du vill sätta guldkant på din konferens eller ditt event är Gränsö Slott bästa valet. Hela Spaloungen inklusive vårt läckra Beachhouse ingår för deltagare som övernattar. Oslagbar miljö – direkt vid havet.

Marie-Louise Lindahl hjälper dig, svarar på alla frågor och är din kontakt från förfrågan ända fram till genomförandet av ditt möte. Kontakta Marie-Louise på på tel. 0490-824 31 eller e-post ml@granso.se.

Fest & bröllop

Gränsö Slott är ett av Sveriges och Smålands populäraste slott för fest och bröllop. När det finns något viktigt att fira, från dop, födelsedagar och bemärkelsedagar, bröllop, silverbröllop, förlovning, årsdagar, examen – till alla slags fester för släkt och vänner är Gränsö Slott en passande miljö.

Vår fest- och bröllopskoordinator hjälper dig med alla detaljer kring just ditt arrangemang. För mer information och bokning, kontakta Rebecka Ponton på tel. 0490-824 27 eller e-post brollop@granso.se.