Gränsö Slott
Våra paket

Paket

Weekendpaket med guldkant – 2 nätter

Från 3 990 SEK*
Per gäst

Unna dig en hel helg på Gränsö. Checka in och klä om till badrock och tofflor och koppla av i Gränsös spalounge. Njut i en av de varma isländska källorna direkt under bar himmel och med fantastisk vy över havet. Njut av en trerätters supé i slottets orangeri.

Dag två har du hela dagen till ditt förfogande efter din slottsfrukost. Promenera på vår led utmed klipporna och havet. Koppla av i spaloungen.

På lördagen ingår vårt lyxiga Afternoon Tea som serveras i slottets salonger 14:00 – 16:00.

Och givetvis ytterligare en supé senare på kvällen. Du komponerar själv din meny från vår à la carte.

Boka till sköna spabehandlingar – det gör du separat via vår spareception, tel 0490-824 30, epost: spa@granso.se

Behandlingar: se Spabehandlingar Gränsö Slott

Vänligen notera:
Barn mellan 5-12 år är välkomna i vårt spa fram till 17:00 söndagar – torsdagar. Under fredagar och lördagar har vi 13-års gräns i vårt spa.
Under vecka 28-32 råder 13-års gräns i spat dagligen. Under denna period är barn mellan 5-12 år välkomna att använda vår Infinity Pool mellan 09:00 – 17:00 och barn i alla åldrar är välkommen att använda poolen i vårt Gårdshotell.

Längd på paketet: Från 2 dagar
Möjliga ankomstdagar: fre, lör
Bokningsbart jan-maj och sep-nov

Paketet inkluderar
• Slottsfrukost
• Tre rätters supé
• Fri tillgång till spalounge
• Afternoon Tea lördag

BOKA PAKETET HÄR

* Varierande pris beroende på veckodag och säsong.

Gränsö Slott
Ostkustens Pärla

Läs mer
Gränsö Slott Västervik

Gränsö Slott
Välj bokning

Hotellpaket

Välj något av våra utvalda paket och erbjudanden och sätt guldkant på din vistelse hos oss. Dessa är noga utvalda för att ge dig en unik upplevelse på Gränsö Slott. Vänligen kontakta oss via e-post eller telefon om någon i sällskapet önskar specialkost eller har några allergier.

Boende

Gränsö Slott är en familjeägd anläggning direkt vid havet i den charmiga skärgårdsstaden Västervik. Tillsammans med fantastiska medarbetare ser vi till att våra gäster har det bra och njuter av sin vistelse – oavsett tillfälle. Välkommen att boka ditt boende här.

Restaurang

Våra menyer på Gränsö Slotts restaurang i Västervik är modernt klassiska. Det är matlagning från grunden, på bra råvaror från lokala och företrädesvis svenska producenter.

Välkommen att boka bord på tel. 0490-824 27 vardagar kl. 13-16 eller via mail hovmastare@granso.se

Du kan boka frukost eller Afternoon tea online här

 

Spa & Behandlingar

Alla hotellgäster och dagspagäster har tillgång till hela Gränsös Spalounge inklusive flytande Beachhouse. Här finns relax, ångbastu, torrbastu, isländsk källa, åtta olika tempererade pooler, källor och spabad. Dessutom ett spaorangeri där du kan njuta av lätta rätter och något gott att dricka. Komplettera med sköna spabehandlingar.

Bäst är att boka dagspa och behandlingar på mail spa@granso.se. Du kan också ringa 0490-824 30 och knappval 5 för att komma till spareceptionen. Ibland är det svårt att nå oss. Lämna gärna meddelande att du vill bli uppringd så ringer vi tillbaka så snart vi kan.

 

Konferens & event

När du vill sätta guldkant på din konferens eller ditt event är Gränsö Slott bästa valet. Hela Spaloungen inklusive vårt läckra Beachhouse ingår för deltagare som övernattar. Oslagbar miljö – direkt vid havet.

Marie-Louise Lindahl hjälper dig, svarar på alla frågor och är din kontakt från förfrågan ända fram till genomförandet av ditt möte. Kontakta Marie-Louise på på tel. 0490-824 31 eller e-post ml@granso.se.

Fest & bröllop

Gränsö Slott är ett av Sveriges och Smålands populäraste slott för fest och bröllop. När det finns något viktigt att fira, från dop, födelsedagar och bemärkelsedagar, bröllop, silverbröllop, förlovning, årsdagar, examen – till alla slags fester för släkt och vänner är Gränsö Slott en passande miljö.

Vår fest- och bröllopskoordinator hjälper dig med alla detaljer kring just ditt arrangemang. För mer information och bokning, kontakta Rebecka Ponton på tel. 0490-824 27 eller e-post brollop@granso.se.