Gränsö Slott
Våra paket

Paket, Nyheter / 1 november 2022

Vandringspaket på Gränsö med magiska vyer

Från 2 095 SEK*
Per gäst

Vandra i skärgården på Gränsö. Börja och sluta på slottet. Skärgårdsleden på halvön Gränsö är unik och tar dig genom naturreservatet, utmed hav och klippor och bjuder på vidunderliga vyer över skärgården i alla väder. Leden i sin helhet är 12 km och kan bli en heldagsupplevelse, eller gås i kortare etapper. Vi har fyra olika förslag i vår guide.

Du börjar med att hämta en vandringssäck av oss i receptionen, med ipackad lunch, vatten, kaffe/te, en fikabit och kartor. Efter turen njuter du i våra isländska källor, tar en bastu och kanske ett dopp i havet vid vårt Beachhouse. Du kopplar av i vackra rum med balkong eller terrass och njuter av en trerätters slottssupé på kvällen. Efter en skön natts sömn serveras du en stor slottsfrukost innan hemfärd.

Paketet inkluderar

  • Vandringskarta och guide
  • Lunchlåda och lån av vandringssäck
  • Entre till hela sparelaxen efter vandringen
  • Trerätters slottssupé
  • Boende i våra vackra rum med terrass eller balkong
  • Stor slottsfrukost

BOKA PAKETET HÄR

* Varierande pris beroende på veckodag och säsong.

För dig som önskar en mer avslappnande spavistelse rekommenderar vi att boka under vardagar. På vardagar kan du njuta av en lugnare atmosfär i vår restaurang samt spa. Välkommen att uppleva ro och avkoppling hos oss!

Upplev magiska vyer
Vandra på Gränsö

Läs mer

Gränsö Slott
Ostkustens Pärla

Läs mer
Gränsö Slott Västervik

Gränsö Slott
Välj bokning

Hotellpaket

Välj något av våra utvalda paket och erbjudanden och sätt guldkant på din vistelse hos oss. Dessa är noga utvalda för att ge dig en unik upplevelse på Gränsö Slott. Vänligen kontakta oss via e-post eller telefon om någon i sällskapet önskar specialkost eller har några allergier.

Boende

Gränsö Slott är en familjeägd anläggning direkt vid havet i den charmiga skärgårdsstaden Västervik. Tillsammans med fantastiska medarbetare ser vi till att våra gäster har det bra och njuter av sin vistelse – oavsett tillfälle. Välkommen att boka ditt boende här.

Restaurang

Våra menyer på Gränsö Slotts restaurang i Västervik är modernt klassiska. Det är matlagning från grunden, på bra råvaror från lokala och företrädesvis svenska producenter.

Välkommen att boka bord på tel. 0490-824 27 vardagar kl. 13-16 eller via mail hovmastare@granso.se

Du kan boka frukost eller Afternoon tea online här

 

Spa & Behandlingar

Alla hotellgäster och dagspagäster har tillgång till hela Gränsös Spalounge inklusive flytande Beachhouse. Här finns relax, ångbastu, torrbastu, isländsk källa, åtta olika tempererade pooler, källor och spabad. Dessutom ett spaorangeri där du kan njuta av lätta rätter och något gott att dricka. Komplettera med sköna spabehandlingar.

Bäst är att boka dagspa och behandlingar på mail spa@granso.se. Du kan också ringa 0490-824 30 och knappval 5 för att komma till spareceptionen. Ibland är det svårt att nå oss. Lämna gärna meddelande att du vill bli uppringd så ringer vi tillbaka så snart vi kan.

 

Konferens & event

När du vill sätta guldkant på din konferens eller ditt event är Gränsö Slott bästa valet. Hela Spaloungen inklusive vårt läckra Beachhouse ingår för deltagare som övernattar. Oslagbar miljö – direkt vid havet.

Marie-Louise Lindahl hjälper dig, svarar på alla frågor och är din kontakt från förfrågan ända fram till genomförandet av ditt möte. Kontakta Marie-Louise på på tel. 0490-824 31 eller e-post ml@granso.se.

Fest & bröllop

Gränsö Slott är ett av Sveriges och Smålands populäraste slott för fest och bröllop. När det finns något viktigt att fira, från dop, födelsedagar och bemärkelsedagar, bröllop, silverbröllop, förlovning, årsdagar, examen – till alla slags fester för släkt och vänner är Gränsö Slott en passande miljö.

Vår fest- och bröllopskoordinator hjälper dig med alla detaljer kring just ditt arrangemang. För mer information och bokning, kontakta Rebecka Ponton på tel. 0490-824 27 eller e-post brollop@granso.se.