3-rätters meny
PIPERS KRÄFTSOPPA
smaksatt med krondill, fänkål och kummin, serveras med dillmarinerade kräftor, syrade morötter och nybakat västerbottenknäcke.
HELSTEKT RYGGBIFF
med krispig potatisfondant, sveciakräm, sallad på kålblad och vinägerbakad morot, mustig madeirasky samt picklad schalottenlök.
MJÖLKCHOKLADTERRIN
med Valrhona 70%, serveras med körsbärskompott smaksatt med vanilj och kanel samt rostad kardemummakrutong.
Vegetarisk meny
BAKAD GULBETA
serveras med getostkräm, höstsvamp från Loftahammar, hasselnötssmul, rostade pumpakärnor och honung från Gränsös slottspark.
CITRONGRILLAD PUMPA
serveras med krämig pumparisotto med sveciaost, salviastekt höstsvamp, krispiga rökta mandlar och brynt smör.
MJÖLKCHOKLADTERRIN
med Valrhona 70%, serveras med körsbärskompott smaksatt med vanilj och kanel samt rostad kardemummakrutong.