Om oss

Gränsö slott  är en privatägd resort vid havet och drivs i aktiebolagsform. Ägare sedan 2005 är Per Johansson med familj.
Anläggningen har kontinuerligt byggts upp sedan 1992, från en alltigenom förfallen miljö till en av landets högst klassade besöksanläggningar idag. Fokus ligger på att skapa en personlig atmosfär, med hög service för gästen.

Slottet ligger ca 4 km från Västerviks centrum. Intill slottet ligger Västerviks golfbana.

Gränsö slott är klassat som en av landets 4-stjärniga Superior-anläggningar av branschorganisationen Visita.

Gränsö slotts hotell har 49 dubbelrum , två familjerum och fem lyxiga sviter fördelat på två olika hotellmiljöer; Strandhotell och Gårdshotell. Dessutom finns Parkhyddan, ett charmigt avskilt boende som passar spm  bröllopssvit.

Gränsö slott spa har sex behandlingsrum, ett stort utbud behandlingar och en stor relaxdel med elva olika pooler, varma och kalla bad. Nio bad är öppna året runt.

Här finns också Gränsö Beachhouse, ett flytande kallbadhus med bastu, lobby och kallbad.

Gränsö slott Restaurang serverar frukost, A la Carté, High Tea och festmenyer, samt lättare rätter i cafe och lobbybar. A la Carté serveras i det vackra Orangeriet och flera mindre matsalar i slottet.

Gränsö slott konferens består av åtta olika konferenslokaler. Magasinet, den största lokalen har en kapacitet på 500 personer i biosittning.

Gränsö slott är ett utflyktsmål och slottmiljön besöks varje år av 150 000 personer.

Gränsö slott vänder sig till privatgäster, grupper och företag som vill koppla av, mötas, fira bröllop och fest i en enastående miljö.

 

Per Johansson
vd/ägare
per@granso.se