Sous chef

Passionerad souschef till Gränsö slott i Västervik

Gränsö slott växer och får alltfler gäster året om. Maten är en del i helhetsupplevelsen på Gränsö slott.

Vi söker nu en souschef som kan vara med och utveckla vår mat och våra menyer tillsammans med vår kökschef och vårt härliga team i köket. Passion för mat är viktigast, men också ordningssinne och bra social kompetens är viktigt eftersom vi värdesätter vår härliga teamkänsla i köket.

Vi söker dig som älskar skapa mat , bra råvaror och att se vackra tallrikar bäras ut till gästen.

Gränsö slott är en 4-stjärnig superioranläggning direkt vid havet i Västervik med en omfattande restaurangverksamhet, från frukostar, konferensluncher, afternoon tea, till fine dining.

Vi har även en spa- och lobbybar i hotellet som serverar enklare rätter och ett populärt slottscafé.

Gränsö slott har 57 rum, 120 bäddar, ett spa med 11 pooler.

Vi ligger i Årets Sommarstad Västervik i en fantastisk havsmiljö. Livskvalitén är mycket hög i Västervik och vi hjälper gärna till att ordna ett bra boende. Gränsö ligger på cykelavstånd från city i en fantastisk miljö.

Info om jobbet lämnas av Nicolas Facchin, F&B på Gränsö slott.

Ansökan med cv skickas till Food & Beverage Manager Nicolas Facchin nicolas@granso.se

Mer info tel: 049082429

Frågor om Gränsö och övergripande verksamheten besvaras av Hotellchef Sigrid Persdotter, sigrid@granso.se tel 0490-82430.