Konferensvärd med passion för service

      

Vill du vara med och förverkliga vår vision - skapa landet bästa slottsdestination på Gränsö slott i vackra Västervik?

Gränsö slott är ett fyrstjärnigt superiorhotell med spa, restaurang, konferens och festvåning. Vår ambition är att alltid ha förstklassig service och personligt bemötande.

Vi söker nu en ambitiös och motiverad konferensvärd som kommer att ha det övergripande ansvaret för genomförandet av våra konferenser. Du är den som tar hand om konferensen och ger service på plats.

Det innebär att du tar emot våra konferensgrupper, hanterar lokaler inför, under och efter konferenser. Du ansvarar för att säkerhetsställa utrustning och kan en del teknik. Du ansvarar för att duka fram förmiddagsfika, eftermiddagsfika och serverar lunch. Du leder och styr övriga medarbetare under konferenser och planerar och genomför konferens i samband med konferenssälj. Du rapporterar direkt till vår F&B.

Du som söker är en glad och positiv person som på ett professionellt sätt kan ta hand om våra gäster där du snabbt och kreativt hittar lösningar på spontana problem som kan uppstå.

Det är viktigt att du är lugn, social, stresstålig och gillar att arbeta med människor i en servicesituation.

Du har erfarenhet av arbetsledning, tydliga ledaregenskaper och av att ta ansvar för en organisation. Du är strukturerad, välorganiserad och har lätt att få med dig människor. Du är med och skapar effektivitet, teamkänsla och upplevelsen för gäst.

Vi älskar att utveckla och investera i vår anläggning så det är bra om du gillar att det händer saker.

Du kommer att jobba i ett riktigt framtidsteam som nu leds av vår F&B Manager Nicolas Faccin. Du får tillgång till de´verktyg du behöver, inklusive utbildningar och möjligheter till karriärkliv inom Gränsös verksamhet.

Skicka ditt cv och din ansökan till:

Nicolas Facchin, F&B
nicolas@granso.se
Tel 0490-82429