Bröllopsplanerare och hovmästare

I rollen som fest och bröllopsansvarig på Gränsö slott hanterar du alla våra större evenemang och bröllop med allt ifrån första mötet med brudparet tills slutfakturan går i väg. Arbetet är både administrativt och praktiskt förlagt. Du sköter all planering kring eventen och bröllopen, både med personalplanering/schema, kontakt med leverantörer och bokningarna i vårt bokningssystem. Du gör organisationsscheman och budgetar. Du hanterar all kommunikation med berörda avdelningar inom organisationen och styr mot uppsatta mål.

Utöver Fest & bröllopsansvarig kommer du även arbeta som hovmästare, då ansvarar du över servisens a la carte och för medarbetarna som arbetar under kvällen. Du tar emot våra gäster och ser till att de får förstklassig service. Du arbetar nära tillsammans med vår förste-hovmästare och planerar för kvällens service. Du hanterar bokningar för restaurangen via mail och telefon under vissa timmar på dagen.

Du kommer ha en nyckelroll i vår organisation och vi ser gärna att du vill vara med och utveckla den vidare. Därför söker vi dig som har tidigare erfarenhet inom hotell & restaurang. Du bör ha arbetat i matsal och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av bankett och evenemangsarbete. Både som servis och inom det administrativa.

Du som söker ska vara en strukturerad ledare med stort intresse för mat och dryck. Du är mycket serviceinriktad och bra på att läsa av och känna in människor. Du är en flexibel och lösningsorienterad person som kan hantera att arbeta i högt tempo. Du ska gilla att arbeta i team och är person som vill utvecklas och lära dig av andra samt delar med dig av dina kunskaper. Du bör också vara en positiv och entusiasmerande person som får med dig dina kollegor mot uppsatta mål.

Gränsö slott är ett fyrstjärnigt superiorhotell med spa, restaurang, konferens och festvåning. Vår ambition är att alltid ha förstklassig service och personligt bemötande.

Ansökan med CV till Nicolas Facchin, Food &. Beverage Manager, nicolas@granso.se Tel 0490-82429