21 oktober

Bondens middag - en lokal matupplevelse

Den 21 oktober arrangerar Gränsö slott ”Bondens middag” tillsammans med våra alltfler fina lokala leverantörer och gårdsföretag.

Bondens middag är en matupplevelse som bygger på att våra lokala leverantörer kommer till slottet med sina råvaror.

Gränsös kockar lagar till en femrätters avsmakningsmeny baserad på dessa produkter.

Den första rätten kommer att serveras utomhus, gästen får mingla med rätten. Vi ordnar med eldkorgar och gör det mysigt! Resterande fyra rätter serveras till bords i slottet.

Deltagande gårdsföretag:

Djursdala Musteri

Gränsös fiskare

Jimmy Risberg, Gränsös leverantör av lokal svamp och ramslök m m från skogen.

Håkans Glada Grisar

Skurö Gårdsmejeri

Sjundekvills Gårdsmejeri

 OBS! Begränsat platsantal. Boka direkt hos hovmästare på tel 0490-82427. El via info@granso.se

Nedan: Mette Munter från Skurö Gårdsmejeri med den prisbelönta osten "Blå Jungfrun" och så Louise Glindell med dottern Elvira från det fina lilla gårdsföretaget Sjundekvills som leverera fil och youghurt med så mycket smak till vår frukostbuffé.

 

 

Detta ingår:

I Bondens middag - en lokal matupplevelse

  • Fem rätters avsmakningsmeny, varav den första serveras utomhus vid eldar.

Förfrågan

Vi tillämpar rörliga priser.