19 mars

Thank you for the music inställd - flyttas till nytt datum i maj!

Hyllningsshowen till Björn och Benny den 19 mars ställs in och flyttas till nytt datum i maj. Arrangören MT-Live återkommer med nytt datum inom kort.

Showen flyttas till senare i maj p g a förbud mot folksamlingar över 500 pers i samband med Covid 19 och spridningsrisker.  Arrangören MT-Live kommer att meddela nytt datum. Köpta biljetter gäller till det nya datumet. Läs deras brev till publiken här.

Paket som köpts direkt via Gränsö flyttas fram till det nya datumet. För de som inte kan kommer hela paketbeloppet att återköpas och pengarna betalas tillbaka. Vi ber er avvakta det nya datumet innan återbetalning görs till de som inte kan.

Om showen:

Gunilla Backman, Kalle Moraeus och Johan Boding Gränsö slott med "Thank You For the Music". Det är hyllning till Björn & Benny och deras unika låtskatt från stjärnor som står dem nära. Publiken bjuds på det bästa från BAO, Chess, Kristina från Duvemåla, Mamma Mia och ännu fler hits. Det kommer att bli svårt att sitta still...

Biljetterna är släppta till den mäktiga hitkavalkaden. Med sig har Backman, Moraeus och Boding ett sjumannaband under ledning av Johan Granström. Även artisterna Jenny Redenkvist och Linda Holberg sluter upp för att hylla våra svenska musikikoner.

Det är två av landets mest folkkära kompositörer som tolkas av flera av landets mest folkkära artister. Höstens stora turné rymmer mycket av det bästa Sverige har att erbjuda. Självklart får vi också höra en och annan historia och anekdot om personerna Björn & Benny och livet bakom kulisserna.

Biljetter till showen kan du köpa här

Du kan också köpa show+supébiljett till konserten i receptionen på Gränsö eller via telefon 0490-82430

Detta ingår:

I alla paket

  • Boende i lyxigt dubbelrum på hotellet eller i våra härliga bungalows
  • Tre rätters supé
  • Fri tillgång till spalounge
  • Lån av badrock, badlakan & tofflor
  • Kaffe & the på rummet
  • Frukost
  • Tv & fri wifi
  • Fri tillgång till gym
Vi tillämpar rörliga priser.