22 oktober

Thank you for the music - flyttas till hösten

Hyllningsshowen till Björn och Benny flyttas till 22 oktober 2021 på Gränsö slott.

Läs arrangörens brev här:

 

Till våra kära biljettköpare  Thank You for the music flyttas till hösten 2021

Vi hade hoppats i ett tidigt skeende att turnén skulle kunna genomföras i maj. Vi jobbade dag och natt de första dagarna med att flytta turnén, ett jobb som nu visat sig vara lönlöst. Då många i publiken är i den ålder där man ska försöka hålla det här viruset borta så har vi efter långa diskussioner med alla inblandande kommit fram till att vi även får flytta turnén i maj. Thank you for the music kommer att ge sig ut på vägarna igen hösten 2021.

Vi vädjar till er som köpt biljetter att ha förståelse och att vi har försökt göra allt vi kan för att det ska fungera så bra som möjligt för alla parter. Köpta biljetter kommer gälla till nya datum, vi kommer inte göra några återköp utan biljetter kommer gälla till nya datum. 

En sak kan vi lova! När det väl blir dags så kommer ni få en 100 procentig taggad ensemble som kommer göra allt för att ni ska få en fantastisk kväll med oss.

Vi längtar efter att få komma ut och möta er när världen blivit lite tryggare igen, ta väl hand om er!

Gränsös info: Paket som köpts direkt via Gränsö flyttas fram till det nya datumet. För de som inte kan kommer hela paketbeloppet att återköpas och pengarna betalas tillbaka. Vi ber er avvakta det nya datumet innan återbetalning görs till de som inte kan.

Om showen:

Gunilla Backman, Kalle Moraeus och Johan Boding Gränsö slott med "Thank You For the Music". Det är hyllning till Björn & Benny och deras unika låtskatt från stjärnor som står dem nära. Publiken bjuds på det bästa från BAO, Chess, Kristina från Duvemåla, Mamma Mia och ännu fler hits. Det kommer att bli svårt att sitta still...

Biljetterna är släppta till den mäktiga hitkavalkaden. Med sig har Backman, Moraeus och Boding ett sjumannaband under ledning av Johan Granström. Även artisterna Jenny Redenkvist och Linda Holberg sluter upp för att hylla våra svenska musikikoner.

Det är två av landets mest folkkära kompositörer som tolkas av flera av landets mest folkkära artister. Höstens stora turné rymmer mycket av det bästa Sverige har att erbjuda. Självklart får vi också höra en och annan historia och anekdot om personerna Björn & Benny och livet bakom kulisserna.

Du kan också köpa show+supébiljett till konserten i receptionen på Gränsö eller via telefon 0490-82430

Ring eller maila oss på
Vi tillämpar rörliga priser.