Evenemang

Martin Stenmarck till Gränsö 8 nov

Gränsö slott får PREMIÄREN för Martin Stenmarcks Las Vegas-inspirerade nya show - Hitsen & Hjältarna, i en påkostad Dinnershow i Magasinet fredag 8/11!

Martin Stenmarck är äntligen tillbaka med en stor rock och popshow! Fredag 8/11-2019 är det premiär för showen på Gränsö slott Magasinet. 

En show som i ett svindlande tempo kommer att ta dig med på en musikalisk resa som spänner över tid och rum-från hårdrocksdrömmarna i pojkrummet, till Grammisvinst, Melodifestivalsvist, Rockbjörnsvinst, till de stora arenornas tid i och med Ladies Night-till den kritikerrosade scenföreställningen ”Syskonkärlek”.

Hitsen & Hjältarna är en föreställning fylld av högoktanig energi, liveband och ett hisnande tempo där hitsen som format Martin framförs och varvas med egna sånger som nått långt in i den svenska folksjälen. Allt detta levereras med den största känsla som blivit Martins signum; där hans karriär visas i all sin artistiska spännvidd. Här kommer du sjunga med i oförglömliga låtar med alltifrån Elvis till Springsteen och med glittret från Frank Sinatras Las Vegas-till Martins egna oförglömliga låtar.

Biljettpris: 

Show & 3 rätters supé: 995 :-

Endast Show 595 :- 

Föreställningslängd: ca 90 minuter 

Insläpp för Supé 18.30 (supé 19.00)

Show start ca 20.15 (insläpp endast show 19.45) 

 

Biljetter säljes på Gränsö slott över disk, mail & telefon. 

info@granso.se

0490-82420

Endast förköp.