Spaguide - inför ditt besök

För att din spaupplevelse ska bli så bra som möjligt vill vi kort berätta hur ditt spabesök kommer att gå till, vad du ska tänka på o.s.v.
Har du ytterligare frågor om ditt spabesök är du hjärtligt välkommen att kontakta oss.

Bokning av din behandling
Spareceptionen är bemannad och öppen för bokningar kl 10-15 vardagar samt 10-18 helger. Boka på telefonnummer 0490-82425 eller förfråga på spa@granso.se. Meddela om ni har någon sjukdom, är gravid, allergisk eller äter någon speciell medicin, så vi kan anpassa SPA-vistelsen efter just dina förutsättningar. Vid frågor, be att få tala med terapeuten som ska utföra er behandling.

Avbokning
Ska ske senast 24h innan behandlingen, i annat fall debiteras fullpris.

Inför din behanding
Vi rekommenderar att du kommer ca 10 min innan din behandling så du kan varva ner genom att läsa en tidning och fylla på med vätska. Terapeuten hämtar dig när det är tid för behandling. För dig som har dagspa-pass kan det vara skönt att basta eller mjuka upp kroppen i jacuzzin innan behandlingen.   

Efter din behandling
Förläng din SPA-upplevelse genom köpa entré till vår relaxavdelning. Hoppa i jacuzzi och njut av ett friskt äpple medan du blickar ut över östersjöns lugna vågor. Fyll på med vätska och varför inte unna dig några härliga SPA-produkter att ta med hem?

Presentkort
En perfekt present till alla åldrar och tillfällen. Välj ett värde som sedan kan användas hos alla terapeuter, delas upp på flera tillfällen eller vara en del av en exklusivare behandling. Köp i receptionen eller via hemsidan.

Vett och etikett
Respektera andra SPA-gäster genom att stänga av mobiltelefonen, prata i lugn samtalston samt inte röka inom relax- och poolområdet.

Barn
Barn över 5 år är hjärtligt välkomna till oss i målsmans sällskap. Åldersgräns för behandlingar är 8 år och vi har behandlingar speciellt utformade för barn. Konsultera gärna med våra terapeuter om ni har frågor. I själva sparelaxen är barn över 5 år välkomna fram till kl 17.00, tänk på att vi ska ha en rogivande miljö. (From. Årsskiftet 2020 höjdes åldersgränsen till 5 år) 

Betalning
Betalning sker efter behandlingen, vi tar kort och presentkort och för hotellgästerna kan vi sätta behandlingen på rumsnotan.

Här får du tips och råd som hjälper dig välja en behandling som passar just dina önskemål och förutsättningar.
Allt för att din spaupplevelse ska bli så bra som möjligt.


För dig som behöver varva ner
Vi har flera avstressande behandlingar t.ex. Floating, Varma Stenar, AvslappningsmassageAnsiktsmassage och Fotmassage.

För dig med muskelsmärtor
Svensk Klassisk Massage
Floating och i vissa fall även Idrottsmassage är exempel på behandlingar som kan vara bäst för dig.

För dig som provar för första gången
Då kan det vara bra att prova kortare behandlingar och kanske istället välja några olika så du hittar vad just du tycker om. Klassisk Massage, Floating, Avslappningsmassage och Ansiktsbehandling är tips till dig.

För dig som är van spabesökare
Vi har ett utbud av några exotiska lyxiga behandlingar som är spännande att prova, däribland Gränsö MiniLyx, Lyxbehandling - Happy Feet eller Ansiktsbehandling Lyx med Guldmask.

För er två
Att göra behandlingar tillsammans är en härlig upplevelse, till er kan vi erbjuda Duo-Floating samt Floatage Enkel eller Floatage Dubbel.

För män
Alla våra behandlingar är Unisex och anpassas alltid efter individen.

För barn
För barn mellan 8-12 år har vi en specialanpassad behandling. 20 alt 30 min där man kan välja mellan Massage, Ansiktskur eller kombinera båda. Barn under 8 år kan vi tyvärr inte ta emot.

För dig som vill få ett lyft för det yttre
Unna dig vår Ansiktsbehandling med PHA-syra, Dermapen, Frans- och Brynfärg, Vaxning, eller Kroppspeeling.

För dig som är gravid
Då kan vi erbjuda Gravidmassage efter v13. Det passar även utmärkt med en skön klassisk ansiktsbehandling, eller varför inte få dina fötter omhändertagna av vår fotvårdsspecialist?

För dig med fibromyalgi eller reumatism
Någon av våra avslappningsmassager är perfekt för dig, t.ex. Avslappningsmassage eller Varma Stenar. Det passar givetvis bra även med någon av våra ansiktsbehandlingar eller kroppsinpackningar.

För dig utan behandling
Samtidigt som dina vänner får behandling kan du själv njuta vårt dagspa. Du får tillgång till vår relaxavdelning med jacuzzi, pooler, torr- och ångbastu. Badtofflor, handduk och morgonrock ingår. Passa även på att unna dig något gott att dricka eller äta från vår fräscha lobbybar!

Våra produkter
Vi har valt ut våra produktserier med omsorg för att kunna erbjuda dig som kund det allra bästa: 

Exuviance
- En av våra produkter inom ansiktsbehandlingar
läs mer på deras hemsida www.exuviance.eu

Dermalogica
- En av våra produkter inom ansiktsbehandlingar.
Läs mer på deras hemsida www.dermalogica.com

Cosmopharma- Härliga kroppsvårdsprodukter, fria från Parabener och Mineralolja.
Lyxiga produkter för dig och din kropp. 

Här kan du läsa mer om våra produkter.

Tillbaka till Spasidan