Floating på Gränsö Spa

Gränsö Spa i Västervik har Sveriges största floatingrum med plats för 2 personer och högt i tak. Floating ger total avslappning och återhämtning. En timme floating motsvarar upp till 8 timmars djupsömn.

Floating duo på Gränsö spa, unikt för hela Småland!

Gränsö spa i Västervik och Småland - duo erbjudande med floating för två i samma rum. Uppnå total avslappning i både muskler och själ genom att tyngdlöst flyta i kroppstemperat saltvatten.
OBS! tänk på att inte vara nyrakad då detta kan svida under behandlingen.

Floating

Denna metod utvecklades i USA redan 1954 men kom inte till Sverige förrän 1985 och har sedan dess blivit mer och mer populär. Du får stiga in i en Floating-tank som är fylld av vatten med en salthalt som nästan kan jämföras med Döda Havet. Här ligger du lugnt och tyst och kroppen får en avslappning som inte går att uppnå någon annanstans. En behandling motsvarar fysiologiskt 4-8 timmars djupsömn och har visat sig kunna bidra till sänkning av blodtryck, effektivare ämnesomsättning, stressreducering m.m

25 min: Går att boka till paket där 25 min ingår.

Singelbehandling, 30 min: 695 kr
Singelbehandling, 50 min: 950 kr

Duo behandling, 30 min: 1.050 kr/par
Duo behandling, 50 min: 1.295 kr/par

Denna behandling rekommenderar vi varmt att kombinera med våra massagebehandlingar eftersom det ger optimala förutsättningar för att slappna av i hela kroppen. Läs mer om det nedan.

Detta gäller vid bokning

Vid sen ankomst kortas behandlingstiden, men fullt pris debiteras. 
Helt uteblivet besök utan avbokning eller avbokning senare än 24 timmar debiteras fullt pris.

Boka spabehandling på spa@granso.se eller på 0490-824 25, 0490-824 30.