Ansiktsbehandling på Gränsö Spa

Här kan du se alla hud- och ansiktsbehandlingar. Våra terapeuter här på Gränsö Spa i Västervik ger dig expertråd och tips om hur du sköter din hy på bästa sättet vid varje behandling.

Ge din hy ny lyster i vacker skärgårdsmiljö

På vårt lyxiga Spa arbetar terapeuter som är utbildade experter på alla hudtyper. Våra ansiktsbehandlingar anpassas specifikt för dig och du får samtidigt råd om vilka produkter som passar dig och din hud.

Ny behandling på Gränsö: Lashlift & Browlift

Läs mer längre ner på sidan

- - -

Ansiktsbehandling med PHA-syra

En effektiv ansiktsbehandling för att bekämpa hudens förtida åldrande. Exfoliering med högeffektiva hydroxidsyror (PHA) som stimulerar nybildning av celler samt ger bättre elasticitet och fasthet till huden. En djupgående behandling innehållande rengöring, exfoliering 20% ​​PHA, peeling, ånga, portömning, brynansning, ansiktsmassage, uppstramande & närande mask samt efterföljande produkter.

Behandling på 80 minuter ingår både ansiktsmassage och brynansning. Det ingår även färgning av bryn.

Behandling på 60 minuter får du välja ansiktsmassage eller brynansning. Färgning ingår ej.

80 min: 1 350 kr
60 min: 1 150 kr

Ansiktsbehandling Lyx med PHA-syra och Guldmask

Den här behandlingen är precis som den ovan män med en intensiv anti-aging mask. Jämnar ut och stärker upp hudens struktur och ger en klar och fräsch lyster. Ett minilyft som håller i upp till 14 dagar. Denna mask är en klar favorit bland våra stamkunder.

Plockning av bryn samt färgning ingår i 80 min.

6 0 min: 1 250 kr
8 0 min: 1 450 kr

Ansiktsbehandling

För dig som vill prova på en uppfräschande behandling som är mycket avkopplande och skön.
Rengöring (ej porrengöring), hudanalys, peeling, ansiksmassage samt fuktgivande mask. I vår 50-minutersbehandling ingår även brynansning och massage.

25 min: Går att boka till paket där 25 min ingår.

30 min: 695 kr
50 min: 950 kr

Gränsö mini lyx (passar både kvinna / man)

För dig som vill ha både ansikts- och kroppsmassage i samma behandling. Halva tiden får du en avslappnande massage med vår ekologiska olja och andra halvan av tiden, en ansiktsbehandling. I ansiktsbehandlingen ingår rengöring, peeling, ansiktsmassage och avslutande fuktgivande mask. En skön avkopplande behandling för dig som vill ha den totala spa-upplevelsen med det bästa av två världar.

60 min: 1 250 kr

Slottets Lyxbehandling

Lyxig, lång spa-upplevelse med både massage och ansiktsbehandling. Slottets Lyx inleds med avslappnande ryggmassage i ca 25 minuter. Därefter får du en effektiv, 75 minuter lång ansiktsbehandling för att motverka hudens åldrande. Exfoliering med högeffektiva hydroxidsyror (PHA) som stimulerar nybildning av celler samt ger en bättre elasticitet och fasthet till huden. Rengöring, hudvårdsschema exfoliering 20% ​​PHA peeling, ånga, portömning, massage av ansikte och avslutande närande, uppstramande mask. E fterföljande produkter. En mycket populär behandling!

Plockning och färgning av bryn ingår.

 100 min: 1.650 kr 

Ansiktsmassage med avslutande uppstramande mask

Skön avkopplande ansiktsmassage som stramar upp och ger en viss rynkreducering. Avslutas med en fuktgivande och uppstramande mask från Exuviance. (Lägg till en guldmask för en extra anti age-effekt). En intensiv anti-aging mask jämnar ut och stärker upp hudens struktur samt ger en klar och fräsch lyster. Ett minilyft som håller i upp till 14 dagar. En klar favorit hos många!

25 min: Går att boka till paket där 25 min ingår.

30 min: 695 kr
Guldmask 100 kr tillägg

Klassisk ansiktsbehandling för man / kvinna med kornpeeling

Klassisk ansiktsbehandling med kornpeeling. Rengöring av ansikte, kornpeeling, ånga, porrengöring, massage av ansikte samt avslutande uppstramande fuktmask. Passar utmärkt för dig som vill ha en mer klassisk ansiktsbehandling utan syror.

60 min: 1 050 kr

Fransar och bryn

Frans- och brynfärg inkl. plockning / vaxning
30 min: 550 kr

Fransfärg el brynfärg inkl. brynplockning / vaxning
20 min: 395 kr

Plockning av bryn / vaxning                  
ca. 20 min: 295 kr

Lashlift & Browlift  / Nyhet!

Lashlift är den senaste tekniken inom franspermanent där man skonsamt böjer dina naturliga fransar. Dina fransar vårdas och dina ögon framhävs på ett naturligt sätt utan att du behöver sminka dig på morgonen
45 min: 690:-  

Browlift gör dina ögonbryn fylliga med mer volym, snygga till, formar och ger brynen ett lyft. Vid en browlift så formas dina ögonbrynsstrån till önskad form med hjälp av permanentvätskor.
45 min: 690:- 

Lägg till färgning av fransar eller bryn               
ca 15 min 100:-     

Kombinera browlift & lashlift ink. färgning         
70 min: 1195:- 

Behandlingen håller i cirka 6-12 veckor beroende på hur snabb växtcykel på fransar/bryn du har. Samt hur väl du tar hand om fransar/bryn.

Barnbehandling 8-12 år

Välj mellan massage, ansiktsbehandling eller kombinerad ägg.

20 min: 550 kr
30 min: 650 kr

Detta gäller vid bokning

Vid sen ankomst kortas behandlingstiden, men fullt pris debiteras.
Helt uteblivet besök utan avbokning eller avbokning senare än 24 timmar inom bokad behandling debiteras fullt pris.

Boka spabehandling på spa@granso.se eller på 0490-824 25, 0490-824 30.