Den gemensamma nyårssupén börjar med bubbel på slottet kl. 18.30 och middagen serveras kl.19.00.
Amuse-Bouche
BLINI
Serveras med syrad grädde, löjrom och krasse.
Förrätt
SKALDJURSTERRINE
Gränsö slotts skaldjursterrine, serveras med en fräsch sjögrässallad, picklad rödlök, friterat rispapper och till sist avslutas rätten med härligt röd forellrom.
Varmrätt
OXFILÉ
Oxfilé serveras med en underbar pumpakräm, en potatiskaka med örter och vitlök, friterad grönkål, inlagda björnbär och en mustig rödvinssås smaksatt med portvin.
Dessert
VITCHOKLADPASTEJ
Vit chokladpastej med hallonkräm, rostad vit choklad, champagne och jordgubbsgelé.
VINPAKET | Tre glas
Ett passande glas vin till varje rätt. Kombinerat för
fantastisk smakupplevelse.
Förrätt: Picpoul de Pinet, Domaine Reine Juliette
Varmrätt: Favourite Son Cabernet Sauvignon, Parker & St Johns Road
Dessert: Moscato d’Asti, Alasia