Nyårsmeny

Nyårssupén börjar förslagsvis med bubblor på slottet kl. 17.00.
Pga restriktioner stänger restaurangen kl 20.30.

Amuse-Bouche

BLINI
Serveras med syrad grädde, löjrom och krasse.

Förrätt

GRATINERAD HUMMER
med vitlök, lagrad ost och örter.

Mellanrätt

DRY MARTINIGRANITÈ

Varmrätt

RYGGBIFF
Marmorerad kvalitetsmörad ryggbiff, confiterad hasselbackspotatis,
tryffel- och dragonsmör.

Dessert

JORDGUBBS- OCH CHAMPAGNEMOUSSE
Vit chokladpastej med hallonkräm, rostad vit choklad, champagne och jordgubbsgelé.

Pris 845:- p p.

VINPAKET  |  Tre glas
Ett passande glas vin till varje rätt. Kombinerat för
fantastisk smakupplevelse.

Förrätt: Aura Blanc, Fontaine du Clos. Rhône, Frankrike
Varmrätt: Parker, Favourite con Cabernet Sauvignon. Coonawarra, Australien
Dessert: Moscato d’Asti, Massolino. Piemonte, Italien.

 

Vi tillämpar rörliga priser.