Nyårsmeny

Nyårssupén börjar med bubblor på slottet. 

Amuse-Bouche

BLINI
Toppas med syrad grädde, lyxig löjrom, picklad rödlök och dill.

Förrätt

HUMMER & KRÄFTSOPPA
En ljuvlig hummer & kräftsoppa serveras ovanpå en timbal gjord på syrad grädde, hummer, kräftor och dill. Fler tillbehör är ett västerbottenflarn som toppas med en sallad på hummer, kräftor, örter och syrat äpple.

DRY MARTINI
En frusen Dry Martini serveras som en mellanrätt för att rensa smaklökarna för det som komma skall.


Varmrätt

OXFILÉ
Stekt Oxfilé tournedos  serveras med en potatisbakelse som består av en fondatpotatis, som toppas med puré smaksatt med tryffel. Fler tillbehör är grönkålssallad smaksatt med svamp, ett härligt kryddsmör samt mustig portvinsås.

Dessert

VIT CHOKLADBAVAROISE
Vit chokladbavaroise serveras med en jordgubbscremé smaksatt med apelsin, färska bär och syrliga örter, ett fräscht jordgubbschips samt ett rött hallonpulver.

VINPAKET  |  Tre glas 
Läggs till för 425kr/person. 

Ett passande glas vin till varje rätt. Kombinerat för
fantastisk smakupplevelse.

Förrätt: Picpoul de Pinet, Domaine Reine Juliette. Languedoc, Frankrike
Varmrätt: Blood and Courage Shiraz, St. John’s Road. Barossa Valley, Australien
Dessert: Beerenauslese Zweigelt, Kracher. Burgenland, Österrike

 

 

Vi tillämpar rörliga priser.