Midsommar

Midsommarbuffe

- serveras kl 12-14.30


Ört och vitlöksill
Matjessill
Senapssill
Lagrad prästost
Gräddfil, Rödlök och Gräslök
Knäckebröd, Smör
Gravad lax, Hovmästarsås
Varmrökt lax
Äpple och pepparotskräm
Rökta räkor
Citronaioli
Kokt ägg toppat med majonnäs och räkor
Dillslungad färskpotatis
Janssons frestelse
Köttbullar
Prinskorv
Svamp och purjolöksomelett
Jordgubbar med vispad grädde i glas

Midsommarafton supé i Orangeriet

Sparristrio
Kyld sparrissoppa smaksatt med ramslök serveras med sparrispannacotta och toppas sedan med blancherad grön sparris. Fler tillbehör är Gränsö slotts egen rökta lax och forellrom.

Ryggbiff 54°
Helstekt ryggbiff serveras med bakad spetskål, len svampkräm, picklad rödlök, friterad svamp, örter och rödvinsås

Vit choklad & Jordgubbar
Lättfryst vit chokladmousse serveras med jordgubbssalsa smaksatt med mynta och ett mandelsflarn toppat med sesamfrön