Slottets magnifika julbord dukas i festvåningen
Ta ett julaftondopp i isländska källan

Juldagsmeny

Den gemensamma juldagssupén serverar på slottet kl. 18.30.

Förrätt

KRÄFTSOPPA
En ljuvlig kräftsoppa serveras med picklad gurka, äpple, dill och kräftstjärtar,
syrad grädde och ett prästostflarn.

Varmrätt

KALKON
Kalkonbröst serveras med en sallad på grönkål, brysselkål och katrinplommon,
en härlig potatiskaka med örter, pigs in blankets och en gräddsås smaksatt med tranbär.

Dessert

KASTANJE- & APRIKOSTARTE
Krispig mördegstarte fylld med kastanjemousse, serveras med en rom- och aprikoskräm,
rostade hasselnötter, en kryddig aprikossorbet samt krispiga maränger.

 

VINPAKET  |  Tre glas
Ett passande glas vin till varje rätt. Kombinerat för
fantastisk smakupplevelse.

Förrätt: Steinberger Riesling Trocken, Kloster Eberbach
Varmrätt: Le Prunée Merlot, Tommasi
Dessert: Rèserve du Ciron Sauternes, Calvet