Egen bungalow

I charmiga Gårdshotellet bor du i egen bungalow på kontinentalt vis med egen terrass. Din bungalow ligger i en designträdgård med pool, nära havet.

Gårdshotellet är byggt i småländsk stil, med inspiration hämtad från skärgårdslägen och radhusbyar. Rummen är från 25 kvm och har hög hotellrumsstandard invändigt.

De är ombonade och har alla bekvämligheter som krävs av ett fyrstjärnigt hotell. Stora panoramafönster mot antingen poolen och designträdgården eller ut mot hagar där hästar och få betar. Mellan träden skymtar havet. Alla bungalows har egen veranda. Här finns också en egen pool för gästerna.

Gårdshotellet har också två stora familjesviter på 50 kvm med fyra sängar, en dubbelsäng och två enkelsängar i separat alkov.

Gårdshotellet är beläget intill slottet ca 100 meter från havet och en kort promenad, ca 200 meter, från spalounge och Beachhouse. Du kan gå i badrock och tofflor.

Priser

Sönd-Tors: 2.250:- för dubbelrum hotell/bungalow
Fredag: 2.490:- för dubbelrum hotell/bungalow
Lördag: 2.990:- för dubbelrum hotell/bungalow 

Enkelrumstillägg: 500:-
Observera att priserna är från-priser och vi tillämpar rörliga priser. För mer exakta priser se bokning via hemsidan eller kontakta oss. 

Helgafton och vissa helgdagar gäller lördagspriser.

Paketpriser: se respektive paket

Tillbaka till Gårdshotellet