Gränsö Slott
Våra paket

Kalender, Nyheter, Paket / 14 maj 2024

Midsommarpaket – 2 nätter

Från 4 690 SEK 
Per gäst

Fira in sommaren på Gränsö med midsommarlunch, traditionellt midsommarfirande på slottsgården med intåg i sommarhagen, stångresning, dans och lekar kring midsommarstången.

Midsommarfirandet på Gränsö är en välbesökt tradition. Hela parken ner mot hav och brygga fylls av glada firande med picknickkorgar.

Den traditionella midsommarlunchen med sillar och småvarmt serveras på buffé i slottet.

En trerätters supé ingår för båda nätterna samt frukost båda dagarna och fri tillgång till spa och relax under hela vistelsen.
På midsommarafton serveras en satt meny (se nedan) och på midsommardagen komponerar du själv din meny från vår à la carte meny.

Boka din midsommar på Gränsö i god tid här!

För bokning av midsommarlunch utan boende, kontakta oss på hovmastare@granso.se eller 0490-202 89 (telefontid vardagar 13.00 – 16.00). Pris: 395kr/person

Supémeny Midsommarafton 

Amuse bouche

Smörstekt brioche med kalixlöjrom, citronpicklad lök, syrad grädde och dill

Förrätt

Getostterrine på kavringsbotten serverad med färska sommartomater, trädgårdsörter, fikonglaze rågbrödsflarn och rostade valnötter

Varmrätt

Helstekt ryggbiff med tryffelpotatiskaka, grillad grön sparris, silverlök, körvelmajonnäs och frisk rödvinssås

Dessert

Isad rabarbersoppa med vit chokladbavaroise, färska jordgubbar och knäckflarn

Gränsö Slott
Ostkustens Pärla

Läs mer
Gränsö Slott Västervik

Gränsö Slott
Välj bokning

Hotellpaket

Välj något av våra utvalda paket och erbjudanden och sätt guldkant på din vistelse hos oss. Dessa är noga utvalda för att ge dig en unik upplevelse på Gränsö Slott. Vänligen kontakta oss via e-post eller telefon om någon i sällskapet önskar specialkost eller har några allergier.

Boende

Gränsö Slott är en familjeägd anläggning direkt vid havet i den charmiga skärgårdsstaden Västervik. Tillsammans med fantastiska medarbetare ser vi till att våra gäster har det bra och njuter av sin vistelse – oavsett tillfälle. Välkommen att boka ditt boende här.

Restaurang

Våra menyer på Gränsö Slotts restaurang i Västervik är modernt klassiska. Det är matlagning från grunden, på bra råvaror från lokala och företrädesvis svenska producenter.

Välkommen att boka bord på tel. 0490-824 27 vardagar kl. 13-16 eller via mail hovmastare@granso.se

Du kan boka frukost eller Afternoon tea online här

 

Spa & Behandlingar

Alla hotellgäster och dagspagäster har tillgång till hela Gränsös Spalounge inklusive flytande Beachhouse. Här finns relax, ångbastu, torrbastu, isländsk källa, åtta olika tempererade pooler, källor och spabad. Dessutom ett spaorangeri där du kan njuta av lätta rätter och något gott att dricka. Komplettera med sköna spabehandlingar.

Bäst är att boka dagspa och behandlingar på mail spa@granso.se. Du kan också ringa 0490-824 30 och knappval 5 för att komma till spareceptionen. Ibland är det svårt att nå oss. Lämna gärna meddelande att du vill bli uppringd så ringer vi tillbaka så snart vi kan.

 

Konferens & event

När du vill sätta guldkant på din konferens eller ditt event är Gränsö Slott bästa valet. Hela Spaloungen inklusive vårt läckra Beachhouse ingår för deltagare som övernattar. Oslagbar miljö – direkt vid havet.

Marie-Louise Lindahl hjälper dig, svarar på alla frågor och är din kontakt från förfrågan ända fram till genomförandet av ditt möte. Kontakta Marie-Louise på på tel. 0490-824 31 eller e-post ml@granso.se.

Fest & bröllop

Gränsö Slott är ett av Sveriges och Smålands populäraste slott för fest och bröllop. När det finns något viktigt att fira, från dop, födelsedagar och bemärkelsedagar, bröllop, silverbröllop, förlovning, årsdagar, examen – till alla slags fester för släkt och vänner är Gränsö Slott en passande miljö.

Vår fest- och bröllopskoordinator hjälper dig med alla detaljer kring just ditt arrangemang. För mer information och bokning, kontakta Rebecka Ponton på tel. 0490-824 27 eller e-post brollop@granso.se.