Gränsö Slott
Våra paket

Nyheter, Kalender, Paket / 11 maj 2024

Musikalkväll på Gränsö Slott 17 juli

Den 17 juli gästar Emmi Christensson och Peter Johansson Gränsö Slott tillsammans med gruppen Sångkollektivet och ett 9-mannaband under ledning av Nils-Petter Ankarblom.

Det bjuds på en storslagen musikalkväll när Emmi, Peter och deras eminenta gästartister tar oss med på en musikalisk resa vi sent ska glömma. Det bjuds på riktigt fina guldkorn från musikalvärlden med allt från ”Phantom of the Opera” till ”We will rock you”.

Både Emmi och Peter har ägt stora musikalscener genom åren. Emmi har gjort flertalet klassiska musikaler i sin karriär och gjorde sin West End debut i rollen som Christine i Phantom of the Opera. Hon var också med i Peter Jöbacks arena tour i ”I Love Musicals”.
Peter är rocksångaren, gitarristen, musikalartisten och Sveriges främste Queens-tolkare som erövrade West end i Londonuppsättningen av Queen-musikalen We will rock you. Utöver detta spelade han bland annat Judas i rockmusikalen Jesus Christ Superstar där Ola Salo spelade huvudrollen som Jesus, och har gjort många och långa turnéer med Champions of Rock.

Nu kommer de till oss för att bjuda på ett magiskt musikaliskt möte.

Insläpp 19.00
Showstart 20.00
Föreställningstid ca. 2h 30min, inklusive paus

För boende gäster ingår trerätters supé, serveras 17.00 på slottet.

Boka ditt boendepaket här.
Boka biljett med trerätters supé och show här.
Övriga biljetter säljs via Showtic.


Kontakt:

Showtics Gästservice 0771-13 43 00
Gränsö slott 0490-82430

Parkeringsplatser

Uppskyltad parkeringsplats finns vid Bonnbackens parkering precis framför stora entrén till Gränsö slott. Handikapparkering kommer att finnas reserverade vid slottscafeet, ni kör rakt fram vid första grindstolparna fram till markerad parkering. P-tillstånd måste läggas tydligt i vindrutan.

Närmaste ställplats för husbilar finns vid Bonnbacken precis framför stora slottsentrén, tydligt uppmärkt.

Rullstolsplats och ledsagare.
Reserverade platser för rullstol och ledsagare finns på trädäck utanför Stallet med bra synlighet.
Biljetterna bokas via Showtic Gästservice 0771-13 43 00 info@showtic.se

Biljetter Biljetter uppvisas antingen digitalt (via telefon) eller på utskrivet papper vid entrén till Gränsö. Arenan öppnar 1h innan föreställningsstart. Slottsrestaurangen öppnar kl 18.00

Egen mat och dryck Det är inte tillåtet att ta med sig mat och dryck som är köpt på annat ställe in på arenan. Det finns både café- och restaurangförsäljning med fullständiga rättigheter på Gränsö slott.

Picknickbiljetter.
Ta gärna med filt att sitta på i gräset på picknickarenan,  I våra cafeserveringar kan ni köpa mat, dryck, kaffe/the och kaffebröd.

Paket med show, räksmörgås o ett glas vin.
Det finns också biljetter via Showtic som inkluderar räksmörgås och ett glas vin med sittplats på cafedäcket under föreställning.

Lobbybar – för er som önskar något att äta och dricka är också lobbybaren öppen på slottshotellet före och fram till kl 24 efter föreställning. OBS! Ingen förbokning

Pausbeställning I pausen finns barer och cafeservering på området.

Vid regn! Ta gärna med regnkläder. Paraply är ej tillåtet då det tar upp sikten för alla bakom.

Rökfritt Vänligen notera att Gränsö är en rökfri arena.

Hundar Hundar får man tyvärr ej ta med in på arenan.

Upphittade föremål Upphittade föremål förvaras i receptionen på Gränsö slotts hotell fram till en månad efter föreställning.
Tel 0490-82430

Taxi Västervik: 0490-37300

Gränsö Slott
Ostkustens Pärla

Läs mer
Gränsö Slott Västervik

Gränsö Slott
Välj bokning

Hotellpaket

Välj något av våra utvalda paket och erbjudanden och sätt guldkant på din vistelse hos oss. Dessa är noga utvalda för att ge dig en unik upplevelse på Gränsö Slott. Vänligen kontakta oss via e-post eller telefon om någon i sällskapet önskar specialkost eller har några allergier.

Boende

Gränsö Slott är en familjeägd anläggning direkt vid havet i den charmiga skärgårdsstaden Västervik. Tillsammans med fantastiska medarbetare ser vi till att våra gäster har det bra och njuter av sin vistelse – oavsett tillfälle. Välkommen att boka ditt boende här.

Restaurang

Våra menyer på Gränsö Slotts restaurang i Västervik är modernt klassiska. Det är matlagning från grunden, på bra råvaror från lokala och företrädesvis svenska producenter.

Välkommen att boka bord på tel. 0490-824 27 vardagar kl. 13-16 eller via mail hovmastare@granso.se

Du kan boka frukost eller Afternoon tea online här

 

Spa & Behandlingar

Alla hotellgäster och dagspagäster har tillgång till hela Gränsös Spalounge inklusive flytande Beachhouse. Här finns relax, ångbastu, torrbastu, isländsk källa, åtta olika tempererade pooler, källor och spabad. Dessutom ett spaorangeri där du kan njuta av lätta rätter och något gott att dricka. Komplettera med sköna spabehandlingar.

Bäst är att boka dagspa och behandlingar på mail spa@granso.se. Du kan också ringa 0490-824 30 och knappval 5 för att komma till spareceptionen. Ibland är det svårt att nå oss. Lämna gärna meddelande att du vill bli uppringd så ringer vi tillbaka så snart vi kan.

 

Konferens & event

När du vill sätta guldkant på din konferens eller ditt event är Gränsö Slott bästa valet. Hela Spaloungen inklusive vårt läckra Beachhouse ingår för deltagare som övernattar. Oslagbar miljö – direkt vid havet.

Marie-Louise Lindahl hjälper dig, svarar på alla frågor och är din kontakt från förfrågan ända fram till genomförandet av ditt möte. Kontakta Marie-Louise på på tel. 0490-824 31 eller e-post ml@granso.se.

Fest & bröllop

Gränsö Slott är ett av Sveriges och Smålands populäraste slott för fest och bröllop. När det finns något viktigt att fira, från dop, födelsedagar och bemärkelsedagar, bröllop, silverbröllop, förlovning, årsdagar, examen – till alla slags fester för släkt och vänner är Gränsö Slott en passande miljö.

Vår fest- och bröllopskoordinator hjälper dig med alla detaljer kring just ditt arrangemang. För mer information och bokning, kontakta Rebecka Ponton på tel. 0490-824 27 eller e-post brollop@granso.se.