Gränsö Slott
Nyheter & Kalender

Kalender, Nyheter / 7 december 2022

Lasse Stefanz – krogshow 25 februari

Lasse Stefanz krogshow. Så har du aldrig sett dem förut!

Nordens bästa dansband i en show på Gränsö, lördag den 25 februari.

Lasse Stefanz har sålt miljoner med skivor. Senast deltog frontmannen och sångaren Olle Jönsson i ”Så mycket bättre.

Entré med sittplats för 395:- eller showbiljett med supé för 790:- där ni sitter vid dukade bord, avnjuter en tvårätters supé och ser showen .

Showmeny i Magasinet

Gränsö slotts kräftskagen serveras på salladsbädd tillsammans med citron, picklad lök och rostat surdegsbröd

Mjukbakad rapsgriskotlett serveras med gratinerad potatiskaka med örter och grönsaksknippe samt schalottenlöksås smaksatt med tryffel

Vispad hallonpannacotta med färska bär och rostad vit choklad

För hotellgäster erbjuds ett paket med boende, trerätters supé a la carté i slottet före konsert och reserverade platser på främre parkett.

En perfekt present- ge bort en konsertupplevelse på Gränsö slott! Vi har ett snyggt paketupplägg för biljetter som present. Boka i receptionen.

Info kring evenemanget:

Supé för boende gäster serveras på slottet  kl 17.00 (vi kommer servera en satt meny).

Supé för externa gäster serveras i showlokalen 18.30.

Insläpp konsert (utan supé) kl 19.00 och showstart kl 20.00.

Konserten förväntas pågå ca 90 min plus paus. Åldersgräns 18 år. Ej avbokningsbart efter den 25/1 /ingen återbetalning.

Förköp i receptionen på Gränsö, tel 0490-82430,
eller boka på  info@granso.se

Gränsö Slott
Ostkustens Pärla

Läs mer
Gränsö Slott Västervik

Gränsö Slott
Välj bokning

Hotellpaket

Välj något av våra utvalda paket och erbjudanden och sätt guldkant på din vistelse hos oss. Dessa är noga utvalda för att ge dig en unik upplevelse på Gränsö Slott. Vänligen kontakta oss via e-post eller telefon om någon i sällskapet önskar specialkost eller har några allergier.

Boende

Gränsö Slott är en familjeägd anläggning direkt vid havet i den charmiga skärgårdsstaden Västervik. Tillsammans med fantastiska medarbetare ser vi till att våra gäster har det bra och njuter av sin vistelse – oavsett tillfälle. Välkommen att boka ditt boende här.

Restaurang

Våra menyer på Gränsö Slotts restaurang i Västervik är modernt klassiska. Det är matlagning från grunden, på bra råvaror från lokala och företrädesvis svenska producenter.

Välkommen att boka bord på tel. 0490-824 27 vardagar kl. 13-16 eller via mail hovmastare@granso.se

Spa & Behandlingar

Alla hotellgäster och dagspagäster har tillgång till hela Gränsös Spalounge inklusive flytande Beachhouse. Här finns relax, ångbastu, torrbastu, isländsk källa, åtta olika tempererade pooler, källor och spabad. Dessutom ett spaorangeri där du kan njuta av lätta rätter och något gott att dricka. Komplettera med sköna spabehandlingar.

Bäst är att boka dagspa och behandlingar på mail spa@granso.se. Du kan också ringa 0490-824 30 och knappval 5 för att komma till spareceptionen. Ibland är det svårt att nå oss. Lämna gärna meddelande att du vill bli uppringd så ringer vi tillbaka så snart vi kan.

Konferens & event

När du vill sätta guldkant på din konferens eller ditt event är Gränsö Slott bästa valet. Hela Spaloungen inklusive vårt läckra Beachhouse ingår för deltagare som övernattar. Oslagbar miljö – direkt vid havet.

Marie-Louise Lindahl hjälper dig, svarar på alla frågor och är din kontakt från förfrågan ända fram till genomförandet av ditt möte. Kontakta Marie-Louise på på tel. 0490-824 31 eller e-post ml@granso.se.

Fest & bröllop

Gränsö Slott är ett av Sveriges och Smålands populäraste slott för fest och bröllop. När det finns något viktigt att fira, från dop, födelsedagar och bemärkelsedagar, bröllop, silverbröllop, förlovning, årsdagar, examen – till alla slags fester för släkt och vänner är Gränsö Slott en passande miljö.

Vår fest- och bröllopskoordinator hjälper dig med alla detaljer kring just ditt arrangemang. För mer information och bokning, kontakta Rebecka Ponton på tel. 0490-824 27 eller e-post brollop@granso.se.