Gränsö Slott
Nyheter & Kalender

Kalender, Nyheter / 6 oktober 2022

Slottets stora julbord

Brasorna brinner och det lyser stämningsfullt ur alla fönster på slottet.

Först bjuds du på mysigt glöggmingel nere vid caféflygeln, innan slottsdörrarna öppnas.

I slottets festvåning har vi dukat upp 60 rätter i fem stationer. Heminlagd ramslökssill och elva andra sorters heminlagda sillar, löjrom, stort fiskbord, rökta viltspecialitetetr från Tjust, det småvarma och stort godis- och dessertbord.

Varje torsdag, fredag & lördag från kl.18, 25-26 november, 1-2-3, 8- 9-10, 15-16-17 december dukar vi upp vårt stora premiumjulbord under kristallkronorna i slottets festvåning för hotell- och privatgäster.

Vänligen observera att julbordet är fullbokat den 1a, 2a, 9e, 10e & 16e december.
Tillgängliga datum: 25e & 26e november, 3e, 8e & 17e december. 

Boka på tel. 0490-82427  telefontid kl. 13-16,
eller mail till: hovmastare@granso.se

Företag och grupper kan boka julbord alla dagar på förfrågan. Info och bokning på tel 0490-82431, eller mail till: ml@granso.se

Boendepaket med julbord, du kopplar av i spa och relax, sover i sköna sängar i vackra rum och njuter av vårt omtalade julbord. Läs mer på paketsidan.

Boendepaket från 2345:- per pers
Boka här

Gränsö Slott
Ostkustens Pärla

Läs mer
Gränsö Slott Västervik

Gränsö Slott
Välj bokning

Hotellpaket

Välj något av våra utvalda paket och erbjudanden och sätt guldkant på din vistelse hos oss. Dessa är noga utvalda för att ge dig en unik upplevelse på Gränsö Slott. Vänligen kontakta oss via e-post eller telefon om någon i sällskapet önskar specialkost eller har några allergier.

Boende

Gränsö Slott är en familjeägd anläggning direkt vid havet i den charmiga skärgårdsstaden Västervik. Tillsammans med fantastiska medarbetare ser vi till att våra gäster har det bra och njuter av sin vistelse – oavsett tillfälle. Välkommen att boka ditt boende här.

Restaurang

Våra menyer på Gränsö Slotts restaurang i Västervik är modernt klassiska. Det är matlagning från grunden, på bra råvaror från lokala och företrädesvis svenska producenter.

Välkommen att boka bord på tel. 0490-824 27 vardagar kl. 13-16 eller via mail hovmastare@granso.se

Spa & Behandlingar

Alla hotellgäster och dagspagäster har tillgång till hela Gränsös Spalounge inklusive flytande Beachhouse. Här finns relax, ångbastu, torrbastu, isländsk källa, åtta olika tempererade pooler, källor och spabad. Dessutom ett spaorangeri där du kan njuta av lätta rätter och något gott att dricka. Komplettera med sköna spabehandlingar.

Bäst är att boka dagspa och behandlingar på mail spa@granso.se. Du kan också ringa 0490-824 30 och knappval 5 för att komma till spareceptionen. Ibland är det svårt att nå oss. Lämna gärna meddelande att du vill bli uppringd så ringer vi tillbaka så snart vi kan.

Konferens & event

När du vill sätta guldkant på din konferens eller ditt event är Gränsö Slott bästa valet. Hela Spaloungen inklusive vårt läckra Beachhouse ingår för deltagare som övernattar. Oslagbar miljö – direkt vid havet.

Marie-Louise Lindahl hjälper dig, svarar på alla frågor och är din kontakt från förfrågan ända fram till genomförandet av ditt möte. Kontakta Marie-Louise på på tel. 0490-824 31 eller e-post ml@granso.se.

Fest & bröllop

Gränsö Slott är ett av Sveriges och Smålands populäraste slott för fest och bröllop. När det finns något viktigt att fira, från dop, födelsedagar och bemärkelsedagar, bröllop, silverbröllop, förlovning, årsdagar, examen – till alla slags fester för släkt och vänner är Gränsö Slott en passande miljö.

Vår fest- och bröllopskoordinator hjälper dig med alla detaljer kring just ditt arrangemang. För mer information och bokning, kontakta Rebecka Ponton på tel. 0490-824 27 eller e-post brollop@granso.se.