Gränsö Slott
Nyheter & Kalender

Kalender / 24 september 2022

Fira lyxigt nyår på Gränsö Slott

Fira nyår på Gränsö slott

Nyårssupé med champagne och dans till toppbandet Titanix

1395 kr per person

Brasorna brinner och marschaller lyser upp vägen till slottets entré. Vid ankomst bjuds du på ett glas äkta champagne. Sedan slår du dig ner vid ett vackert dukat bord och njuter av en lyxig fyrarätters supé.

Titanix spelar upp till dans och vid 12-slaget skålar du in det nya året med champagne samtidigt som du ser fyrverkerierna över Västervik.

I priset ingår champagne vid ankomst och vid 12-slaget, fyrarätters supé och dans till Titanix.

Boka på info@granso.se eller tel 0490-82430.

Lyxigt nyårspaket med boende, spa, supé och dans till Titanix //FULLBOKAT, Väntelista

Från 2745 kr per gäst.
Boka här!

Du checkar in under tidig eftermiddag från kl. 12.00 och har under eftermiddagen tillgång till vår stora spalounge med relax, bastubad och pooler.

I vårt lyxiga nyårspaket ingår det 3 glas champagne per person, en lyxig supé som serveras på Slottet samt en stor slottsfrukost som start på det nya året.

Efter middagen väntar dans till Titanix orkester och vid 12-slaget skålar vi in det nya året och tittar på de vackra fyrverkerierna över Västervik.

Boka till sköna spabehandlingar – det gör du separat via vår spareception, tel 0490-824 25, e-post: spa@granso.se
Behandlingar: se Spabehandlingar Gränsö slott

Åldergräns för detta paket är 18 år.

 

Gränsö Slott
Ostkustens Pärla

Läs mer
Gränsö Slott Västervik

Gränsö Slott
Välj bokning

Hotellpaket

Välj något av våra utvalda paket och erbjudanden och sätt guldkant på din vistelse hos oss. Dessa är noga utvalda för att ge dig en unik upplevelse på Gränsö Slott. Vänligen kontakta oss via e-post eller telefon om någon i sällskapet önskar specialkost eller har några allergier.

Boende

Gränsö Slott är en familjeägd anläggning direkt vid havet i den charmiga skärgårdsstaden Västervik. Tillsammans med fantastiska medarbetare ser vi till att våra gäster har det bra och njuter av sin vistelse – oavsett tillfälle. Välkommen att boka ditt boende här.

Restaurang

Våra menyer på Gränsö Slotts restaurang i Västervik är modernt klassiska. Det är matlagning från grunden, på bra råvaror från lokala och företrädesvis svenska producenter.

Välkommen att boka bord på tel. 0490-824 27 vardagar kl. 13-16 eller via mail hovmastare@granso.se

Spa & Behandlingar

Alla hotellgäster och dagspagäster har tillgång till hela Gränsös Spalounge inklusive flytande Beachhouse. Här finns relax, ångbastu, torrbastu, isländsk källa, åtta olika tempererade pooler, källor och spabad. Dessutom ett spaorangeri där du kan njuta av lätta rätter och något gott att dricka. Komplettera med sköna spabehandlingar.

Bäst är att boka dagspa och behandlingar på mail spa@granso.se. Du kan också ringa 0490-824 30 och knappval 5 för att komma till spareceptionen. Ibland är det svårt att nå oss. Lämna gärna meddelande att du vill bli uppringd så ringer vi tillbaka så snart vi kan.

Konferens & event

När du vill sätta guldkant på din konferens eller ditt event är Gränsö Slott bästa valet. Hela Spaloungen inklusive vårt läckra Beachhouse ingår för deltagare som övernattar. Oslagbar miljö – direkt vid havet.

Marie-Louise Lindahl hjälper dig, svarar på alla frågor och är din kontakt från förfrågan ända fram till genomförandet av ditt möte. Kontakta Marie-Louise på på tel. 0490-824 31 eller e-post ml@granso.se.

Fest & bröllop

Gränsö Slott är ett av Sveriges och Smålands populäraste slott för fest och bröllop. När det finns något viktigt att fira, från dop, födelsedagar och bemärkelsedagar, bröllop, silverbröllop, förlovning, årsdagar, examen – till alla slags fester för släkt och vänner är Gränsö Slott en passande miljö.

Vår fest- och bröllopskoordinator hjälper dig med alla detaljer kring just ditt arrangemang. För mer information och bokning, kontakta Rebecka Ponton på tel. 0490-824 27 eller e-post brollop@granso.se.