Gränsö Slott
Våra paket

Paket

Stämningsfull jul på Slottet

Från 2 685 SEK
Per gäst

Du checkar in under tidig eftermiddag från kl. 12.00 och bjuds på glögg och gotter.

Kl. 13.00 klär vi granen tillsammans i slottet, därefter smakar vi av den nygriljerade skinkan med tillbehör i slottets Orangeri.

Under eftermiddagen kopplar ni av i vårt julspa eller ser på Kalle Anka på tv.

Salongerna är öppna hela dagen och här serveras kaffe, godis, julkakor och drycker under eftermiddagen.

Alla gäster får starta kvällen med glöggmingel och julklappsutdelning i vårt charmiga slottscafé. Därefter slår vi upp portarna till slottets festsal där det dignande julbordet väntar. Ni blir tilldelad en tid för glöggmingel kl. 17.00, 17.30 eller 18.00 om ni önskar specifik tid vänligen kontakta receptionen på tel 0490-82430.

Efter en god natts sömn bjuds det sedan på en julig slottsfrukost. Under dagen kan ni promenera i naturreservatet eller njuta i spa, där bastubad, pooler och sparelax ingår under hela vistelsen.

Boka till sköna spabehandlingar – det gör du separat via vår spareception, tel 0490-824 30, epost: spa@granso.se

Behandlingar: se Spabehandlingar Gränsö Slott

Längd på paketet: Från 1 dag
Paketet är öppet för försäljning: 2022-08-31 – 2022-12-24
Möjliga ankomstdagar: lör

Paketet inkluderar
• Slottsfrukost
• Kaffe, te & kakor i salonger
• Gränsös stora julbord
• Fri tillgång till spalounge

BOKA PAKETET HÄR

Gränsö Slott
Ostkustens Pärla

Läs mer
Gränsö Slott Västervik

Gränsö Slott
Välj bokning

Hotellpaket

Välj något av våra utvalda paket och erbjudanden och sätt guldkant på din vistelse hos oss. Dessa är noga utvalda för att ge dig en unik upplevelse på Gränsö Slott. Vänligen kontakta oss via e-post eller telefon om någon i sällskapet önskar specialkost eller har några allergier.

Boende

Gränsö Slott är en familjeägd anläggning direkt vid havet i den charmiga skärgårdsstaden Västervik. Tillsammans med fantastiska medarbetare ser vi till att våra gäster har det bra och njuter av sin vistelse – oavsett tillfälle. Välkommen att boka ditt boende här.

Restaurang

Våra menyer på Gränsö Slotts restaurang i Västervik är modernt klassiska. Det är matlagning från grunden, på bra råvaror från lokala och företrädesvis svenska producenter.

Välkommen att boka bord på tel. 0490-824 27 vardagar kl. 13-16 eller via mail hovmastare@granso.se

Spa & Behandlingar

Alla hotellgäster och dagspagäster har tillgång till hela Gränsös Spalounge inklusive flytande Beachhouse. Här finns relax, ångbastu, torrbastu, isländsk källa, åtta olika tempererade pooler, källor och spabad. Dessutom ett spaorangeri där du kan njuta av lätta rätter och något gott att dricka. Komplettera med sköna spabehandlingar.

Bäst är att boka dagspa och behandlingar på mail spa@granso.se. Du kan också ringa 0490-824 30 och knappval 5 för att komma till spareceptionen. Ibland är det svårt att nå oss. Lämna gärna meddelande att du vill bli uppringd så ringer vi tillbaka så snart vi kan.

Konferens & event

När du vill sätta guldkant på din konferens eller ditt event är Gränsö Slott bästa valet. Hela Spaloungen inklusive vårt läckra Beachhouse ingår för deltagare som övernattar. Oslagbar miljö – direkt vid havet.

Marie-Louise Lindahl hjälper dig, svarar på alla frågor och är din kontakt från förfrågan ända fram till genomförandet av ditt möte. Kontakta Marie-Louise på på tel. 0490-824 31 eller e-post ml@granso.se.

Fest & bröllop

Gränsö Slott är ett av Sveriges och Smålands populäraste slott för fest och bröllop. När det finns något viktigt att fira, från dop, födelsedagar och bemärkelsedagar, bröllop, silverbröllop, förlovning, årsdagar, examen – till alla slags fester för släkt och vänner är Gränsö Slott en passande miljö.

Vår fest- och bröllopskoordinator hjälper dig med alla detaljer kring just ditt arrangemang. För mer information och bokning, kontakta Rebecka Ponton på tel. 0490-824 27 eller e-post brollop@granso.se.